Sweet Potato umělecký dojem parádní ![]()
Jídlo a vaření
Co mi to děláte, představte si, že já jsem nikdy vafli nejedla!
Jí se to samotné nebo šlehačka, ovoce? Budu muset doplnit vzdělání...
Zu na mně je to samotné moc suché, nejradši mám se šlehačkou a jahodami. Ale někam na výlet je suchá dobrá.
Sweet Potato No teda! I za ten rozmarýn v zubech by mi to stalo!
Zu Tonda to ji suchy, ja mazu nutellou nebo marmeladou, jako palacinky:)
Sweet Potato to je krása ![]()
711990 Moje dítě si ted oblíbilo namazat si ke snidani kukuřičný chlebík termixem. Říkám tomu nutela pro chudý:-D. Což není asi objektivní, spíš taková fejková nutela:-D
Karja fejková nutela
Já kupuju na přání jahodové musli, ale po dvou balení se ukázalo, že syn ty jahody vlastně nejí. Ale na jahodovém musli dál trvá ![]()
Karja každopádně zdravější. ![]()
Když už to dětem kupuji, tak v DM, kde je těch ořechů víc, ale ta cena začíná být neúnosná.
Jinak u nás doma se zavarovaly švestky něco jako marmeláda a máma do toho dávala kakao, dost dlouho nám to mladší jedla místo nutely.
Karja Začala jsem dělat domácí Termix, to je zak strašně dobrý!
Evaeva continuity já myslím, že ony nic jako nutela ani neznají, myslím, že to neviděly ani u nikoho na návštěvě. Nevím, jak na to přišla si to namazat, dělá to ta menší.
Sweet Potato tyjo, krásný to máš!
Karja syn to zná, ale netuším odkud, pochybuju, že jim ve školce kupují nutelu.
Evaeva Možná z tv, nebo mají nějakou podobnou pomazánku;-)
Karja moje děti měly jednou nutelu na letišti a nechtěly ji jist. Pak po letech před rokem na návštěvě, to už jim chutnala. Jen kamarádi vůbec nemohli pobrat, že děti neví, co to je. ![]()
Syn ted pro sebe objevil topinky nasucho z trouby. S česnekem a medem. ![]()
Evaeva náhodou, u nás ve školce mají občas se svačince nutellové máslo ![]()
JankaM radeji si ani nepredstavuju, co to je ![]()
Moje skolkova nocni mura byly sladke pomazanky, nejaky margarin naslehany s marmeladou nebo medem na platku hnusneho chleba (ja dodnes nesnasim klasickou sumavu, snim jedine poradne vypeceny kvaskovy remeslny chleb, nesnasim i toustak a veku). Rodice mi tam museli vyjednat vyjimku, abych to jist nemusela.
A můj táta si nechá klasickou Šumavu vozit, když za nima jedeme na Slovensko jako velkou delikatesu.
Zuzuli Mně na tom teda nejvíc nechutnej přijde ten margarín! U nás ve školce se tyhle šlehaný sladký pomazánky dělávaly taky, akorát z másla a mazaly se na rohlík. Zrovna nedávno jsem si na tu "čokoládovou" z kakaa náhodně vzpomněla a docela jsem na ni dostala chuť. :))
Prosím doplnit údaje o vaše adresy a čas, kdy můžu přijít na odpolední svačinu. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my