Garfie Polka bude rozhodně za hvězdu :-). Ještě mě napadly takový ty blbinky z vajec, které se dělaly na večírky v našem dětství :-). Různá plněná vejce, muchomůrky a tak. Vyhneš se pečivu a bude to efektní :-).
Jídlo a vaření
999 To by možná šlo....bude to teda venku, tak úplně nevím, ale poradím se.
999 to se dela hodne v americe, deviled eggs.
711990 Já myslela tyhle :-)).

999 Moje dětství
To mi dělala máma pořád! :-)
999 nunu, to je rozkosny:D
Garfie muchomůrky z vajec a šunkovou rolku s křenem :)))
Garfie A co bramborové placky/pagáče? Tedy pokud brambory nejsou luxusní zboží.
Jimik No právěže jsou. :-) Nejsou tu moc dobré a jsou i docela drahé. A hlavně je s tím v takovém množství strašně práce, bramboráky byly pochopitelně to první, co mě napadlo.
Ještě trochu laškuju s gulášem, ale to by zase chtělo chleba...ta nutnost přípravy ve škole mi to teda neusnadňuje. :-/
eM Ale rolka s křenem není špatnej nápad! Musím začít hledat šlehačky, zatím jsem narazila jen na slazené. Hrozný podmínky tady!
Ještě můžu udělat sladkou rýži, to by se všichni podivili! ![]()
Garfie a co něco z luštěnin? Kuba třeba. Ty pomazánky by šly udělat jako jednohubky na kolečka toho tousťáku.
Garfie S rýžovým nákypem jsem bodovala v Norsku, tak proč ne v Japonsku ![]()
Do velkeho vafloveho porovnani pridavam levny vaflovac z rosmanna za necele tri stovky. Vafle podle KarolinyFour, jedna ma v prumeru 95 gramu, svetlejsi upecena za dve minuty, tmavsi za dve a pul

Zuzuli Hned bych si dala! Já si ten waflovač asi musím koupit, mám kombinaci 3v1, ale ten nástavec na wafle je poškrábanej a to si to radši odpustím.
Garfie Listové těsto na sto způsobů?
Garfie A co ty pagáče se škvarkama?. Když to hodně osolis, pokminujes a dáš tam hodně skvarku, musí to všem chutnat:-D Já pagáče dělala bez brambor.Ten sladký nákyp bych delala, jako takový malý dezert, bude to něco nového. Naše mamka to polévala malinovou šťávou, tak to taky můžeš takhle vylepšit nějakou polevou. Nějaké zelné saláty z čerstvého zelí?
Karja ovsem, kde vzit skvarky? Nevim jestoi bych si chtela doma zamorit domacnost vyrabenim...
711990 No v Japonsku nejsou jo? Jsem myslela, že všechny ty bucky a tak, že tam musí být škvarky! Tak jedině něco ze sádla.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my