andulka01 jestli chces pujcit ryzovar na neomezene dlouhou dobu, prihlas se, jeden by byl pod kopcem k dispozici
Jídlo a vaření
moora Děkuji mnohokráte, ale nemám ho právě kvůli místu, neměla bych ho kam moc dát. Ten recept je blbuvzdorný, tak snad nevyhodím pytlik sushi rýže :-) Ale fak moc děkuji.
Měla jsem chuť a zkusila Peanut sesame noodles (nalezeno na IG), navrch byl sezam, ale chyběla mi jarní cibulka a koriandr. Přes srirachu v omáčce nám z talíře kradla malá se slovy "máte to božský". Sotva jsem se odvalila od stolu, dneska jsem příšerně vykecaná.

Takže máme waflovac a tie wafle sú fantastické!
letfenixa Kvuli statistice musis uvest, jakej vaflovac sis poridila plus recept. Ten recept me zajima taky, furt zkousim nejaky novy :-).
letfenixa Tak at dobre slouzi! :-)
Naše školní jídelna! :-)

Garfie To je barvička. Mají sv.Patrika jo?
Len u nás 10minut
Garfie ooo st. Patrick's day! Koukam, Japonci jsou kosmopolitni, s buzky a duchy vsech narodnosti je treba byt zadobre :))
Garfie vaše škola je prostě top! ![]()
Úplně jsem na St. Patricks Day zapomněla, večer zajdu na malý Guiness aspoň.
Kan Jj, naši kuchaři využijí každou příležitost! ![]()
Mimochodem, co se toho food festivalu týká, probírala jsem to s holkou co tu byla přede mnou a říkala, abych si to hlavně moc nekomplikovala, že to po mě budou chtít každý rok a že jde o to, abych si to taky užila a ne tam jen dřela. A že ona dělávala guláš, týden dopředu, zamrazila a pak ho jen ohřívala. Začínám mít pocit, že se taky vydám touto cestou. Ono toho musí být moc, říkala, že za tři hodiny vyprodala čtyři obrovské hrnce.
Garfie No nazdar! Ctyři hrnce! To fakt uvař guláš nebo nějakou polévku.
Garfie Čtyři velké hrnce? ![]()
Garfie nevím, co je velký hrnec. dělám guláš do těch velkych hrnců, co mají v jídelnách, kolem 60-70 porci. Využila bych tu možnost, delat to přímo tam, většinou je tam lepší vybavení, než doma v kuchyni (kromě nožů, ale to nebude v Japonsku problém). No škoda, že tam nejsme spolu, mě to baví. ![]()
Ale zvládl to i muž, dle mého návodu. Volal jen 2x a povedlo se mu to na kamnech a prakticky po tmě. Když nespalis papriku, tak na tom není co zkazit, jen to chce čas.
marieu To vypadá skvěle :-).
continuity Já to musím dělat přímo tam, je to letos podmínka, všechno se musí dělat ve škole. Jde právě i o to, že čím blíž dni D, tím víc tam bude plno, takže možnost, že to uvařím týden dopředu je hodně lákavá.
Kan notna No já vám asi dostatečně nepřiblížila, že je to opravdu velká akce.
Pro celou školu je povinná, jsou pozvaní absolventi (a že jezdí, už vím minimálně o dvou rodinách, co přiletí ze zahraničí jen kvůli tomu) a je to otevřené i veřejnosti.
Garfie teda jak ty vase ruzne skolni i jine akce obdivuju, tak tohle vypada trochu "za trest". Ale verim ti, ty to das!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my