711990 no ale zase zázraky nečekej
Ale máš výhodu jednoho kousku, se dvěma je to stonání vždycky o týden delší.
Jídlo a vaření
Karja chapu, no je to pitomy, zvlast kdyz vim ze to i jde, vcetne toho normalniho stravovani, ale platime za to nehorazny skolny...
Evaeva to je fakt:) no ocekavani si nechavam furt stejny a max budu prijemne prekvapena:)
Evaeva Jo zrovna o tom se dneska bavíme se sambem, jak to jako budeme dělat, to stonání dětí! Zatím se tváří hodně hrdinně:-D.
711990 Víš co, ono by to šlo i běžně, jenže by to musel být nějaký většinový názor těch rodičů a i vedení o tom být přesvědčeno...ale ne, jsou to normální lidi a takový striktnější matky jsem u nás ve třídě identifikovala tři a to ta jedna tam má třetí dítě a fakt se snaží už od prvního dítěte:-D. Ale třeba ve vedlejší třídě je to mnohem víc ojedinělé ty sladkosti, ale tam se zas nosí takové to nucení do jídla, takže je to prostě individuální, jak to pojme která třída.
Karja no, já to teď asi vyřešila
My teda naštěstí máme oba možnost HO, takže bysme to asi nějak poplichtili. Já ani nemám nárok na očr. Naštěstí těch nemocí jako teď, kdy je půl dne chovám nebo jim čteme není tolik.
Karja u nás do jídla nenutí, ale musí ochutnat (teda přes extra odpor nepůjdou)
Evaeva Jo, no takhle to uplně řešit nechci:-D. Sambo má naštěstí těch HO dost, já nevím, jestli s nimi můžu počítat, tady je to značně ojedinělé na venkově:-D. Takže bud budeš pracovat někde blízko bez HO nebo někde v prdeli s možností HO, to je výběr!:-D
Karja spíš jsem to myslela tak, že něco s nimi udělám, jsem placená od hodiny, takže co odmakám, to mám, no.
Ta flexibilita je hodně dobrá, ale záleží jak daleko by to bylo, že jo. Taky v nové práci nechceš úplně hned trávit týdny na ho.
Evaeva No přesně tak! Uvidíme:-D
Karja Vafle jako svačina je podle mě úplně v pohodě, když si na to dá člověk ovoce a jogurt nebo tvaroh. Já ten recept někdy delam pouze z celozrnné mouky, sirupu tam moc neni a jde to i bez něj. Blbý je, když si na to člověk dá nutellu a horu šlehačky jako já dnes ![]()
Potrefenáhusa Takhle znám lívance a je to moc dobré. Zkusím i vafle, díky.
notna jo, to je stejný těsto
Potrefenáhusa díky!
Dnešný obed. Po dlhej dobe kurací rezeň. Potrebujem doplniť energiu. Pílim, režem, plejem, čistím....Kto má záhradu pozná.
milacka Mňam, my jsme dnes měli krůtí a taky se mi povedl. Přemýšlela jsem o parmazanove strouhance, ale pak si řekla, že je to škoda a s dětmi se nebudu pouštět do experimentu!
Karja takže klasický trojobal. Ja som použila panko strúhanku.
Karja parmezanova strouhanka rikas?
moora Asi se to jmenuje jinak, ale smichas strouhanku s parmazánem asi tak z jedné třetiny. Ale bylo to jen rychle progoogleni.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my