Jak je to s životností jarních závitků? Uvažuju je udělat jako občerstvení na večírek, ale zatím jsem je dělala jen doma k rychlé spotřebě. nerozpadnou se mi po třeba po dvou-třech hodinách? Budou dobré? Nemám čas to vyzkoušet a otestovat.
Jídlo a vaření
notna nerozpadnou, ja je skladam do krabicky, dam do lednice a pak je vyskladam na tac.
Edit. trochu se k sobe slepi, tak to chce opatrnejsi manipulaci, ale nic co by je poskodilo
Lamicka Díky, potěšila jsi mě. A nijak je nepromastíš třeba olejem? Normálně udělané, jak je ten papír jen namočený?
notna nic, normálně udělané
Lamicka Dík.
Slibila jsem k narozeninam duhovy dort, ale porad nevin, jaky koprus budu pect. Vzdycky pecu cokoladovy nebo orechovy, coz se na barveni nehodi, a nebo piskot, coz mi ale prijde, ze by to byl jenom suchy dort. Hodil by se mi nejaky vlacny chutny korpus, ktery je dobry a zravy sam o sobe. Nemate nekdo nejaky tip?

Asi 150 kusů - na smuteční hostinu. Dělala jsem poprvé, tak snad budou jedlé.

711990 dobrý nápad! Mrkvičky jsou z čeho?
Makara z marcipanu, nať je rozmaryn
jo a pardon, popisku jsem si vsimla az pozdeji, uprimnou soustrast, ale vypadaji moc pekne!
Pinot Noir ja pridávam ešte vajcia, robím to na panvici s kvapkou oleja, najskôr pridám vajíčkovú zmes napr. baby špenát zalejem vajcami a keď trochu akože "omeleta" zhustne, zakryjem ju tortillou, za minútku otočím a pridám na vajíčkovú zmes všetko to, čo chcem na pizzu dať. Zakryjem a zapekám. Tortilla je pekne chrumkavá. Spôsobov je veľa. Lamicka má myslím tortillu bez vajíčok a možno zapekala v rúre.
Makara šikovná, narobila si sa teda, ale výsledok je krásny.
711990 veľmi pekné a verím, že aj chutilo. Mrkvičky neboli príliš sladké? Nemám skúsenosť s marcipánom, raz som mala tortu potiahnutú marcipánovou zmesou, ale už si nepamätám, ako marcipán chutil, ale torta bola nádherná a zožala úspech.
milacka děkuju. Jsem ze sebe překvapená.
milacka no byly sladky, proste jako marcipan, ale daly se normalne sundat a nejist:)
milacka Pinot Noir delam ji uplne stejne, jen vajicka nejsou dnes moc videt :)
711990 krasa!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my