Antje Garfie 12 minut 175C, ale příště dám méně.
Kokoska byl to dárek pro dítě, které peče rádo. Já jsem vychytala nějakou strašnou slevu, jinak bych ji vrátila, protože. Jsou ty babovičky úplně malinké, dělají i větší.
711990 Jo, je dobrej a potetovanej, ten by se ti líbi! Ale je ženatej za učitelku náboženství. ![]()
Garfie tak ja bych se jen podivala, brat si ho hned nemusim, zejo!![]()
Garfie moc děkuji, rybka bude o víkendu. A taky se přimlouvám za nedekapitaci fešných spolužáků, my jsme na tu dálku fakt neškodný ![]()
andulka01 Tak příště, my spolu chodíme na hodně kurzů! ![]()
Garfie tak dík dopředu ![]()
Ty kurzy jsou úplně superboží, obrovský benefit, moct se tolik naučit. Jak je to časově, kurz je večer nebo zároveň když jsou děti ve škole?
andulka01 Většinou dopoledne v areálu školy. Ale třeba chlapi mají basket večer.
Mimochodem, když jsme v jídle, ten náš slavný Food festival (který zažiju poprvé) je dost komplikovaný, letos nesmí být žádné čerstvé ovoce ani zelenina a malý stánek (jako máme my) prý vydá tak zhruba 350 porcí. A my tady plánovaly chlebíčky nebo hříbky z rajčat! Naštěstí Polka v našem týmu bude míchat cosi s vodkou, takže odběr zajistí ona. ![]()
Garfie Ottolenghi píše vypařit sklenici, 6 citronů prokrojit podélně na 1/4 a nedokrojit, do každého lžíci hrubé mořské soli, namačkat do sklenice a nechat týden stát. Po týdnu zalít šťávou ze 6 citronů a zakápnout olivovým olejem a další 4 týdny stát v chladu. Pak jsou prý nesmrtelný. Jo, nakládá je s chilli papričkou a rozmarýnem. Jsem na ně zvědavá, zkouším je poprvé.
marieu Ty jo, to zní hodně dobře! Padne na to teda celá moje úroda, ale nevadí, kde jinde pořídím zaručeně bio!
Přidala jsi i chilli a rozmarýn? Určitě to vyzkouším!
711990 děkuju, tady se už na nic vymluvit nemůžu
a ten vaflovač se vymaže olejem? Nebo stačí ta nepřilnavá úprava?
JankaM ja strikam specialnim sprejem, je to lepsi. Ale pro zacatek staci asi ta uprava:)
JankaM já teda nestříkám, nemazu ničím. V tom těstě často nějaký tuk je.
Hlavně mi přijde stovka za dvě deci oleje jako rozmařilost.
JankaM nicim, nebo to potru olejme maslovackou
Garfie nepřidala- chyběl mi rozmarýn, ale přidám asi po tom týdnu, až to budu zalívat a přesouvat do lednice.
na ten rozmarýn bacha - v kombinaci s citrusama ta chuť může vyznít "plesnivě"
continuity diky moc
RoSa Sákryš, tak já ho raději vynechám.
Oblibeny rychloobed, recept mam myslim od milacka ? Skvele, ze na tortillu lze dat cokoli, takze podle chuti a zasob :)

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.