Makara Smutná příležitost, ale jsou nádherné, hned bych si dala!
711990 Ty jo, paráda! ![]()
711990 To je skvělý dort, ten rozmarýn na nať mě dostal.
711990 to je boží ![]()
Takovou mrkev by jedl i Ríša. ![]()
Pinot Noir :D to je totiz nejlepsi mrkev![]()
Jimik ale bylo to uz hodne aromaticky, na muj vkus
Zuzuli a co udělat korpus,na jaký jsi zvyklá a barvit pak už jen krém po vrstvách. Nebylo by to jednodušší?
711990 radost se podívat. A věřím, že by to byl způsob, jak přesvědčit dítě, co odmítá mrkev jako takovou.
Zuzuli tady delali nejaky hutnejsi korpus
https://megvkuchyni.cz/recepty/moucniky-a-dezerty/dorty/duhovy-dort/
Zuzuli Jednou to měla jedna známá na facebooku a vyšlo jí to dost tmavé, nemělo to vůbec ten wau efekt ani to nevypadalo lákavě k jídlu, takže radu nemám, ale nepodcenila bych to nastudování předem, asi to nebude jen tak. Možná když se to těsto upeče, tak to ztmavne víc než je to zasyrova, prostě asi opatrně s tou barvou.
Zuzuli Mně se dlouhodobě nejvíc osvědčujou korpusy podle Milk Bar receptů, zatím mi vždycky chutnaly i samotný, a právě u nich zvyšuje žravost při sestavování to "zvlhčování", co už tady trochu naťukla 711990, každou vrstvu potřít něčím, co je blízký konceptu toho dortu, nejčastěji mlíko - buď samotný, nebo něčím ochucený (vanilkou, kakaem), alternativně u ovocnejch třeba ta citrusová šťáva. Je to fakt velkej rozdíl.
Zuzuli ja jsem ted pokapavala citronovou stavou, potirala lemon curdem a na to davala mascarpone krem a bylo to skvely
Jeste se zeptam, jestli ma nekdo tip na dobre potravinarske barvy. Prvni pokus s barvami z lidlu (na krabicce je namalovany ten duhovy dort
) dopadl dost hrozne. Do trouby jsem davala krasne pastelove barvy, zelenou, modrou, fialovou, ruzovou, oranzovou a zlutou a vytahla jsem hnusne zlutozeleny vysledek.
Je treba dr. Oetker lepsi? Nebo nejake v prasku? Z nejake specialky?
Mně ty obarvené dorty připadají hrozné. Pardon.
Děkuji 711990 za recept, vafle byly snědeny a pochváleny, ale náš starý toustovač to nevydržel na poslední kus přestal péct ![]()
Zuzuli zkus gelovy barvy, prodavaj to dortovy specialky, ale obecne to po upeceni nebude tak jasavy. A uvnitr po rozkrojeni to taky bylo blby? A bylo v teste neco kyselyho? To pomaha s udrzenim barvy.
Pinot Noir tak asi zadnejm dospelejm se nelibej, bych rekla:D
711990 to by ses divila, moje teta pekla zelený a modrý bábovky, protože "je to hezké" ![]()
711990 i po rozkrojeni. Zelena, modra a zluta celkem dobry, ale cervena nejak sublimovala a zustala po ni jen nazloutla. Ty barvy z lidlu jsou gelove, ale ctyri barvy v balicku za sedesat, tak jsem moc necekala. A recept byl tenhle z apetitu.

Pinot Noir vsak zadavatelka, ktera si duhovy dort preje, bude mit teprve tri roky ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.