Jídlo a vaření

09. prosince 2014 15:35
Offline continuity
42721 příspěvků moje polička 23. března 2023 23:18

Zuzuli tak ony radost měly, ne že ne. Prostě z dortu.

Bonbóny jsou, co se týče barviv hratelné, dost často se to barví různými výtěžky z řepy a podobně. Problém je spíš ten cukr. 

Evaeva tam kde dělají zmrzlinu z kvalitních surovin, je pistaciova spíš našedlá asmoulovou nemají většinou vůbec. No nechali si to vysvetlit naštěstí. Prúser byly všelijaké kempy a podobne, kde prodávaly ty tříště s palmičkami. Ve městě jsem vždy něco našla. 

Teda dost mi hejbou žlučí ty točené malinovky. To je za mne fakt chemický odpad, zlatá kofola. Zakazovala jsem to marně a točí to u nás naproti v hospodě, takže v létě vždy celé uřícené přesvědčily tatínka. 

Online Myrtila
5272 příspěvků moje polička 24. března 2023 00:00

Zuzuli Jeste buchtavtroube na IG dneska nebo vcera davala recept na duhovy dort. Ona to pojala trochu jinak, mela duhovy jeden velky korpus, ale jsou tam konkretni rady na ty barvy, pouzila na to potraviny, a je videt, jakou to ma barvu po upeceni. 

Offline Garfie
28438 příspěvků moje polička 24. března 2023 02:56

continuity Jestli tě to potěší, točená malinovka byl highlight mého dětství a dneska bych ji nepozřela. :-)

Offline andulka01
12786 příspěvků moje polička 24. března 2023 06:22

Karja Zuzuli ty barvy byly práškové německé, přírodní barviva. Ale nepekly jsme je, takže i kdybych teď věděla konkrétně co jsou zač, doporučit nemůžu. A určitě nebyly tak jásavé.

V případě dortu bych šla do profi gelových. Vždyť je to jednou do roka. Mám firemní žlutou a ta teda funguje skvěle.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 24. března 2023 08:29

Karja Vůbec nevím, teprve byla zamluvit termín a schůzka je až týden.

DruI Tak aby Kitti byla vidět, tak to si snad vůbec nedokážu představit, obřad má v kostele. A aby nebyla vidět, jako stáhnout ji těsně pod květy?  Má představu růžovo-krémové kytice a 5 družiček, když každé bude chtít ukázat, že tam kitti je, tak ty růže omačká... Dělám si srandu. Svatební kytice se váže dost na husto a těsno, tak aby nebyla vidět, udělat lze. Já tedy doufám, že se to ještě vykomunikuje, pracuji na tom. :D

Offline žluťásek
8839 příspěvků moje polička 24. března 2023 08:34

Kan a proč aby nebyla vidět, když ji tam chce. Dyť je to její svatba, ať má kitty klidně i na šatech, ne? 

Offline Mrs.Robinson
591 příspěvků moje polička 24. března 2023 08:40

Kan Já nejsem vůbec žádný fanoušek Hallo Kitty, ale kdyby se mi snažila floristka schovat pod květy důležitý detail nebo ho nějak vykomunikovávat, tak jdu asi jinam.

Online Kokoska
34664 příspěvků moje polička 24. března 2023 08:40

Kan Máňa může mít lepší vkus než leckterá VŠ. A proč bys měla nevěstě určovat, jakou má mít kytici? Její svatba, její volba, třeba jí ta kočka nosí štěstí, co ty víš.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 24. března 2023 08:47

žluťásek Ano, na šaty! Já tedy nevím jaké budou, ale 10 cm brož Hello Kitti klidně. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. března 2023 08:59

continuity no vždyť o tom píšu 

Offline DruI
5562 příspěvků moje polička 24. března 2023 09:12

Kan A co uvázat kytici přímo ve tvaru hello kity? To by nešlo?  Mně by to připadalo vtipný :)

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 24. března 2023 09:18

DruIJasně, všechno jde, třeba něco takového. Ještě se teda modlit, ať nezmiňuje na sítích dodavatele. :D

Offline DruI
5562 příspěvků moje polička 24. března 2023 09:23

Kan Mně to náhodou přijde roztomilý. Kdybych nevěstu s takovou kyticí potkala, tak jí ji určitě pochválím.

Online viktorka_od splavu
49194 příspěvků moje polička 24. března 2023 10:51

Kan hm, moje dcera si jako mala hrala s autama a chodila v kalhotach, v dospivani nosila gothic styl.. a kolem dvacitky vse ruzove a Hello Kitty 

zkus se nebrat tak vazne nebo ji posli jinam ze to nedelas, nekaz ji svatbu

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 24. března 2023 11:14

viktorka_od splavu Jasně, vkus se nedá nutit. I diblice je člověk.  

Offline andulka01
12786 příspěvků moje polička 24. března 2023 11:18

Kan A tak stejně jako si nevěsta může něco přát, ty ji můžeš s klidným srdcem odmítnout, že to není tvůj styl a nechceš se takto prezentovat. Fakt bych to nelámala přes koleno, ani jedno.
Kamarádi Gardenisti taky odmítají přání, která jdou mimo jejich přesvědčení a styl.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 24. března 2023 11:36

andulka01 Můžu. Od toho jsou ty schůzky, aby se vše upřesnilo a ujasnilo. Jako zákaznice si taky nechávám ráda poradit od odborníka. 

Online Len
2673 příspěvků moje polička 24. března 2023 11:38

Zuzuli Modrá by měla jít hezky nabarvit modrou spirulinou (ale to jsem sama nezkoušela, jen viděla fotky). Kdybys chtěla oranžovou gelovou barvu, ráda daruju, zbyla mi po makronkách.

Offline Zuzuli
3739 příspěvků moje polička 24. března 2023 11:59
Reakce na Kan:

viktorka_od splavu Jasně, vkus se nedá nutit. I diblice je člověk.  

Tolik povyku a povyseni kvuli jednomu prani. Prala bych neveste nekoho, kdo jeji prani a placenou sluzbu splni bez tehle kecu. Fakt bych chtela, aby me kvuli me svatbe vychovavala zenska, co mi ma jen uvazat kytici

Offline Zuzuli
3739 příspěvků moje polička 24. března 2023 12:01

Len diky, ja to jeste vsechno budu nejak testovat, jestli nakonec ten duhovy dort radeji neobjednam