Zuzuli Já bych jí to taky přála. A povýšená jsem říkáš? :D
Jídlo a vaření
Zuzuli no jedna ta tubicka s barvou stoji stovku:D tak to pronlmysli![]()
viktorka_od splavu Jasně, vkus se nedá nutit. I diblice je člověk.
ani omylem nejsem fanoušek Hello Kitty (mmch se píše s tvrdým ale nechci ti nutit nějaké znalosti). Prostě lidé mají svatbu v oblacích, na dně moře, ve stájích...každý dle svého gusta a nevidím důvod, proč by jim do toho někdo měl kecat a ještě navíc placená služba, která to potom takhle ventiluje veřejně na netu
Kanjá Ti nevím jestli bych si jako nevěsta, která se s důvěrou obráti na profesionální floristku, chtěla o sobě dočíst , že jsem nevkusná diblice. Nikdy totiž nevíš, kdo si přečte, co napises
Já bych uvázání takové kytice brala jako výzvu a mimo figurky Hello kitty bych použila i stuhu se stejným motivem.
KammilaCo na to říct? Tak nenuť. A k tomu ventilování. No píše se tu leccos, nemám pocit, že bych byla nějak konkrétní. Ale zase chápu, že má někdo potřebu moje příspěvky moderovat. Asi nějakej osobní problémek, což. Rozhodně bych to ale řešila, né teda tady, ro je jasný. :D
clothilde Hele o těch diblicích se tu píše docela často a to i o známejch osobnostech. Bohužel to jako výzvu nevidím a nevkusně vázat neumím. Pokud se zeptá na názor, dostane ho, ale lhát a áchat nad výborným nápadem jenom kvůli kšeftu fakt nebudu.
Kan a proč jsi už dopředu přesvědčena, že kytice bude nevkusná?
To je přeci na Tobě, Tvých schopnostech a šikovnosti, abys uvázala pěknou, vkusnou kytici a zároveň vyhověla přání nevěsty.
A svatební kytice nemusí být uvázaná natěsno, květ na květ....
clothilde No ona právě chce malou, kulatou, květ na květ v barvě růžovo- krémová a do toho asi dát tu Kitti. :D Já teda zastávám názor, že kytice je šperk nevěsty a když se na fotky podívá za sto let, tak by to mělo být pořád koukatelný. Jak už jsem psala, schůzka je za týden, zatím vím jen toto a mělo by to být Krásné a romantické, Toť vše. Zatím to teda zvedá tlak jen tady. Haha.
Kan já bych tu důležitost svatební kytice zase tak nepřeceňovala, co si vzpomínám, tak mi furt jenom překážela, pořád jsem řešila, kam ji odložit nebo kdo ji podrží, při obřadu jsem ji držela jak koště, aniž bych si to uvědomovala. Kdybych se měla vdávat ještě jednou, tak na kytku kašlu
Kan rekla bych, ze emoce zde nezvbuzuje potencialne nevkusna kytice, ale tve realne nevkusne vyjadrovani ![]()
Zuzuli To je svět! Jsem si dovolila. Nevkus světem vládne. Haha.
clothilde Hele o těch diblicích se tu píše docela často a to i o známejch osobnostech.
osobně vidím podstatný rozdíl mezi známou osobností, kterou často fotografují nebo fotky sama zveřejňuje (a musí s negativními komenty počítat). A na druhé straně neznámá slečna si chce objednat svatební kytici v květinářství a dočte se tohle..???
MarcelaN A ona sem chodí jo? Aha, aha.
Mermaid to jsem ráda, že nejsem sama. Taky mi ta kytka překážela. Říkala jsem si, že je asi jedině dobrá na házení pro vdavekchtivé, a to jsem nedělala
Vlezu sem s jídlem, s dovolením. Nic hoch, ale dobře jsme se najedli. Topinky, míchaná vajíčka a omáčka, kterou jsem spíchla z cukety, rajčat, jarní cibulky, česneku a našich chilli papriček. Jo a kousek slaniny tam byl.
A IPA 14 jepic k tomu. Snad to žlučníky zvládnou!

Jeste se zeptam, jestli ma nekdo tip na dobre potravinarske barvy. Prvni pokus s barvami z lidlu (na krabicce je namalovany ten duhovy dort
) dopadl dost hrozne. Do trouby jsem davala krasne pastelove barvy, zelenou, modrou, fialovou, ruzovou, oranzovou a zlutou a vytahla jsem hnusne zlutozeleny vysledek.
Je treba dr. Oetker lepsi? Nebo nejake v prasku? Z nejake specialky?
Skvělý jsou gelový barvy Winton nebo Sugarflare - v Praze je mají speciálky https://www.ozdobdort.cz (Palmovka) nebo https://www.dortisimo.cz (Letňany)
Já pekla přesně podle tohohle a vyšel dokonale Duhový dort Cupcake Jemma , ale není to teda nic pro ty, co se bojí cukru.
A byl to teda dort pro kamaráda k 32.
Narozeninám ![]()

Pinot Noir Úplně jsi mi na to udělala chuť :-). Topinky s míchanými vajíčky, mňam :-).
Kan já sama jsem po letech na svatebních fotkách dost nekoukatelná,ani kytka to nezachránila.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my