GChK ten je krasnej
Jídlo a vaření
GChK To se ti fakt povedlo!
Pinot Noir No teda! Já si teď furt dělám chleba a navrch nějakou šunku,slaninku poraženou a volské oko co pěkně teče zkoutek! Dneska to viděla malamala a tak gurmansky vytrela okurkou ten tekutý žloutek! Já mám ráda i vajíčko na měkko. No to je moje, slepice začaly teď zase nést, mají štěstí:-D
A to mi připomíná, že dneska dcera najednou u snídaně říká, ,,musím se zeptat dědy, kde je ten druhej kohout, ten černej, už dlouho tam neni, teď je tam furt ten novej bílej,,....no měla jsem z toho strach, ale když jsem ji řekla, že je v mrazáku a děláme si z něj polévku měla z toho záchvat smíchu:-D:-D
Pinot Noir tyhle věci bych mohla furt, topinky s vajíčkem, balenky (chleba ve vajíčku)..mňam
Zuzuli Právěže se přestěhovali, ale kdybys chtěla, jsem na Palmovce a mám barvy i 2 formy ;), tak ráda půjčím :). S tím mícháním nemám dobrou zkušenost - proto dortu chybí fialová, protože jsem jí chtěla namíchat a byla z toho taková špinavě šedá. Hlavně je potřeba té barvy maličko.
Karja mňam, tekutý žloutek, to bych si dala
Jezis tie duhove torty. Normalne to musim vyskúšať. Mala bude mat v aprili 4 roky, by som sa hecla. Cukru sa nebojíme, a iba to zdobenie sa obavam ze bude take ako od prvaka. No uvidim co z toho vzide.
Pinot Noir tie topinky mi narobili chute
MaeGandal na mé svatbě byla jedna tříletá a jedna třináctiletá, jinak všechny ženy (vdané nebo vdovy) 50 +, to bych si připadala fakt divně, kdybych házela kytici :) Jo vlastně jsem zapomněla, že moje svědkyne byla cca 40, ale tak kdyby jediná chytala, tak asi chytne, no :) Trapnej přežitek prostě. Celkově už tehdy jsem si vymohla věci, co nejsou úplně běžný a z dnešního pohledu jsem měla být ještě drsnější a nepodléhat nějakým požadavkům, co na mě byly kladeny. Důležitý je, že i za ty svatební útrapy můj muž stojí a kdyby to bylo nutný, tak to absolvuju znovu, klidně s 200 hosty, ve šlehačkových šatech, s velkou kyticí, ve který bych klidně měla stužku a nápis Sparta. Nebo něco jinýho, kdyby to byl on
711990 ja planovala koupit jen tri barvy, abych mela RGB, a pak ty zbyle namichat
Ehm, já ti nechci do toho moc kecat, ale RGB můžeš míchat akorát na monitoru, v realite to s pigmentovými barvami fungovať nebude. Můžeš zkusit spíš žlutou, modrou,červenou, ale je to dřina a výsledek bude tmavší než ty východiskové barvy.
https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Subtraktivn%C3%AD_m%C3%ADch%C3%A1n%C3%AD_barev
Mermaid já už jsem zažila svetbu, kde sice byly mladé holky, ale kytku stejně nechaly padnout na zem. ![]()
Zuzuli RGB ti bude k ničemu a CMYK nedělají. Promiň, profesionální deformace. RGB jsou virtuální, monitorove barvy. CMYK jsou ty kyblicky, z kterých se míchá, ale ve vrstvách a bodech, nedokonalým překrýváním. Takže potřebuješ cukrářské Pantonky.
Ale moc obdivuju žes do toho šla, já bych s tím nejpozději u třetí placky švihla.
Edit: aha, už ti to psala C. tak promiň za vyučování
Vyrábí si doma někdo z vás jablečný ocet? Chci to zkusit, našla jsem různé recepty s dost rozdílným poměrem vody a jablek, tak kdyby měl někdo vyzkoušený a osvědčený recept/postup, byla bych ráda...
Parmezáno-rozmarýnové bulky.

A ona sem chodí jo? Aha, aha.
Je úplně jedno, kam chodí. Je to tvoje zákaznice. A pomlouvat ji je neprofesionální.
SunEclipse To asi jsem, neprofesionální no. Zvláštní, že tu i jiné propírají zákazníky, pacienty, kolegy, ale jenom já budím vášně. No co už. :D
Kan opravdu? to jsem si teda nikdy tady nevšimla ![]()
SunEclipse Ne? Tak začni stěžovacím vláknem, pak to vezmi přes co vás dnes namíchlo a za rok ahoj!
Garfie Já si to pamatuju velmi živě :-). Chtěla jsem malou kytičku a měla obří kytku z orchidejí, takovou tu co visí přes ruku a přes půl šatů
. Tou by nešlo ani hodit
.
Sweet Potato krásne bulky![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my