Evaeva dej si!Kdy jindy než ted!
Jídlo a vaření
Karja kdykoliv! Ale to abych navštívila nějaké dobré řeznictví.
Evaeva až na něj narazíš, poreferuj prosím! A takový čerstvý chleba se škvarkama a cibulí...
GChK Ta kesu smetana mi prijde, ze je z tech nahrazek asi nejlepsi i do vareni, nektere smetany to jidlo spis jakoby naredi, kdezto tato je takova hutnejsi a to jidlo zaroven zjemni. Jeste byvala vyborna ovesna Oatly, ale uz jsem ji hodne dlouho nikde nevidela.
Trochu monotónní poslední týden, ale nahromadily se doma bílky a bylo to i přání oslavenců. Jedny narozeniny a jeden svátek

letolet krásný, tohle by byl dort pro mě!
letolet ježíš , taky chci takove dorty.
letolet oba vypadají fantasticky
letolet já tam dokonalost vidím!
letolet krásné. U určitě výborné!
letolet krásné, dala bych si. A už se vážně těším, až budou tyhle plody dozrávat na zahradě.
rozarka Pinot Noir Evaeva děkuji. Druhý čeká na oslavence dnes. Ze zahrady by bylo určitě lepší, ale tady to drobné ovoce bylo překvapivě dobré i v tuto dobu.
letolet ano, syn se jednu zimu živil téměř výhradně malinami a borůvkami
, takže vím, že toto ovoce se v zimě dá koupit dobré.
letolet Pinot Noir jo, dá, ale z keře rovnou do pusy je to prostě nejlepší.
letolet Ty jsou krásný! Tohle dostat, normálně se rozbrecim:-D. Já jsem dort dostala naposledy myslím, když mi bylo 25, a předtím asi v 15:-D.
letolet nádhera, Pavlovu miluju
letolet Ooo děkuji! Pavlova je skvělá! Mozna nám také zbydou bílky a uděláme si ji.
Jsou nějaký obtloustlý, ale budou dobrý. Motaly a natíraly děti, já dělala akorát těsto.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my