Pinot Noir ty brumíky máme, ale potřebuju ještě aspoň jednu, tohle je na hrozně malou dávku.
Beránka chtěl upéct syn, ale jednak nemám formu a druhak mi nijak zvlášť nechutná. A určitě by se mi nevyklopil ![]()
Pinot Noir ty brumíky máme, ale potřebuju ještě aspoň jednu, tohle je na hrozně malou dávku.
Beránka chtěl upéct syn, ale jednak nemám formu a druhak mi nijak zvlášť nechutná. A určitě by se mi nevyklopil ![]()
Evaeva právě jsem koupila ještě ty bábovky, že to budu péct s brumíky zároveň.
Ale stejně to sníme my s mužem, obávám se, že kluky nenalákám ani na medvědy.
Pinot Noir já právě mladšího naučila na brumíka do školky, to máš třikrát týdně. Tohle mu stačí, udělám trochu zdravější těsto.
Díky všem, já to samozřejmě zkoušela mockrat, ale prostě mi to v ruce moc nejde, těsto je vždycky takový tuhý. Buchty jako od babičky prostě neumím :(
Evaeva brumiky jsem koupila taky 2x a peču je docela často. Je to vděčný jako svačina ven, akorát vždycky musím vzít všech 12 a zmizej v kamarádech ![]()
Pinot Noir kde to mají?
continuity v Orionu.
žluťásek tuhý? A co použiješ za mouku? A jestli dost tekutiny? A když to jde, tak je lepší tuk přidat až později..
Udělala jsem si naprosto nevelikonoční smaženou rýži co dům dal (včerejší rýže, zbytky mrkve, pak choi), poněvadž mě přepadla chuť.

marieu Mňam, hned bych si dala! Asi udělám zítra k večeři.
Velikonoční nádivka podle Kuchařky pro dceru, hot cross buns podle Maškrtnice a kafe od The Barn
. Zaháním žal pečením (a taky dítě včera spalo výjimečně přes den a muž byl doma). Jinak do statistiky HCB nejsou špatný, ale ' mazanec vede.
Pinot Noir Máš to míč hezký :-). Já měla salát s avokádem a koriandrem.

marieu Nevelikonoční jídlo vypadal velmi jedle :-).
Mazanec podle Sandtnerové

GChK Za mě jedině hot cross buns, vyhovuje mi v nich to koření. Dělám podle receptu Dagmar Heřtové, který jsem našla v Lidovkách. Možná mandle mi tam chybí, ale ty si zobnu k vínu navečer.
Ja jsem měla včera hrozně dobrého beránka. Dávala mi kamarádka, co ho měla od tchýně. Takze do příštího roku budu mít recept tady pro všechny, konec suchejm berankum! Byl fakt výbornej, vlacnej, hrozně chutnej, takovej dortovej. Odhalily jsme v něm ořechy a snad rozmichovany kandovany pomeranc nebo sušenou meruňku
Dneska jsem mela skveleho beranka u tchyne, vlacneho, akorat sladkeho, voniciho lehce po citronu. Ja delam podobnou babovku, ale tohle testo mi chutna vic.

Karja Lamicka nám ty vláčné právě vůbec nechutnají. Jednoho zrovna mám, a pro nás to fakt není. Muž nejdřív, že jo, ale vlastně snědl jen tu vypečenou hlavu a to "vláčné" uvnitř nikdo nechce. Ale už jsem si to vyřešila, příště tam prostě naliju těsto na bábovku, kterou máme nejradši, a budou to aspoň tři ze čtyř členů rodiny jíst. Kašlu už na experimenty.
Pinot Noir já mám ráda toho třenýho a pak je u nás oblíbenej biskupskej beran, ale né každej má biskupskej chlebíček rád..
Ounz ten biskupský je podle mě jediný, který stojí za to. Jinak je to taková nezajímavá bábovka, mi přijde.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.