žluťásek na ig srdce z jeřabin byl podrobný návod, barvila mimo jiné i tím zelím, měla je úplně tmavě modré.
Jídlo a vaření
711990 Nebo doporučuju dát do žlutý a pak do fialový, vyjde taková hodně odpudivá barva podobná černé:-D
Tady se dá najít všechno, návod na pěkný vejce i na odpudivý, podle vkusu všech
. No není to úžasný?
rozarka A docela pěkný vajíčko podle vkusu dětí, nám vysoký že pocmaras bílý vajíčko voskovkama, různýma barvama, ornamenty do toho něco, to bych nechala dětem a dáš do fialový barvy. Ono pak vyjde takový duhový s hodně barvama, přesně co mají moje děti rády. Je to nejpěknější motiv co máme vznikl tak, když jsem jim do toho konečně přestala kecat jak to mají dělat;-)
žluťásek to je zajímavý, mne vyšla ta vejce vždycky hezká, dávám lžičku octa, letos mi bylo líto zelí, tak jsem dala jen trochu, měla jsem maličkou hlavku, tak jsem nakrájela tenké proužky na dno hrnce, vejce do nich posadila, vařila 4 minuty a pak tam nechala asi 4 hodiny, pak už se mi zdála barva dost, loni jsem je ale nechala v chladu přes noc.
Karja no jasně, taky ty děti z toho mají nejvíc! My hledáme recepty a návody a jim stačí ponechat volnou ruku a je to k nezaplacení
rozarka Jj, já to tady pořád koučovala, oranžovej vosk a žlutý vajíčko a tohle do tehle barvy....blbost. Až ty poslední dvě, kdy jsem rezignovala se vyvedly.
Rikal tu nekdo cerna vejce?
Ja jsem teda doufala ve fialova.
Barvu jsem rozpustila podle navodu ve 1/4 l vody, jenom byla uplne horka, 2 lzice octa, davala jsem do ni horka vajicka primo z hrnce, kde se zrovna dovarila.

Karja
dik! Jeste zkusime cerny uhli!
Myrtilato vypada skvele!!!
711990 Vypada, akorat nejsou fialova, no
kupovala jsem to specialne kvuli diteti, vsechno chce ted fialovy. Nastesti nevi, jak to melo vypadat ![]()
Jenom se ted trochu bojim ty barvy vylit do odpadu, barvi to fakt jak cert.
Myrtila ups![]()
Musim se pochlubit cizim perim, kraslice vyrobene moji segrou a beran od jejiho kamarada.

Kokoska krásné oboje!
Dva začátečnické dotazy:
1. Jak dlouho vydrží v lednici bílky?
2. Když se mi rozvařily bramborové knedlíky bylo tam moc/málo mouky nebo se vařily dlouho? S těstem se pracovalo výborně.
Evaeva málo mouky a/anebo dlouho.
Evaeva zkus příště ty knedlíky obalit ve škrobu, než je hodíš do vody; jinak bílky bych dala do mrazáku radši
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my