Tabea tyjo tak ten je úplně super profi, krásný to máš!!
Já jsem včera pekla šátečky se třemi různými naplněmi a jsou tak hnusný, že je asi vyhodim. Nechala jsem se tady strhnout na to listový těsto a v lidlu teda bleh.
Tabea tyjo tak ten je úplně super profi, krásný to máš!!
Já jsem včera pekla šátečky se třemi různými naplněmi a jsou tak hnusný, že je asi vyhodim. Nechala jsem se tady strhnout na to listový těsto a v lidlu teda bleh.
Karja nějak klame tělem. Po stranách není dost krému. A prořízlej je jen jednou, protože propadl uprostřed a vyřízla jsem díru. Měla jsem vzít tu menší formu. Krém uvnitř je růžovej. ![]()
Janulik03 někdy jsem koupila v Tchibu v akci tohle. Myslím, že je to zas v nabidce. 
Tabea to jako v tom zdobicim sacku mas 3 komory na ruzny barvy? Dort vypada uplne profi
moora jsou to tři sáčky namontovaný na jednu stříkačku. 
Tabea aha, to je fikany!
Tabea dakujeeeeem ![]()
Raz som to niekde videla stalo hrozné peniaze. Toto hned objednam.
náhodný recept v rámci zpracování přebytků (měla jsem mrkev od souseda "farmáře", ještě na ní byl písek) - pomazánka:
dušenou mrkev nastrouhat na jemno, sůl, pepř, tavený sýr, medvědí česnek, hotovo! chce to teda výbornej chleba k tomu, třeba z včerejší Náplavky... nebo doma pečenej
Ten chleba je fakt moc dobrej.
Já dělám taky zeleninovou pomazánku - mrkev, celer a petržel nastrouhat na jemno, trochu majolky, pepře a zakápnout citrónem... taková jako falešná humrová skoro. Ale ze syrový zeleniny (takže velice zdravá
).
Včera jsem odeslala kotlety na zelenině mladejm a pak dostala chuť na tu sekanou se zelím (jo, to kysaný na víně, z Lidlu!), a hned jsem ji upekla. Milostpán mi pak výslovně zakázal volat Kubovi aby si taky pro kousek přijel - prej je moc dobrá a mladej by nám ji sežral ![]()
RoSa a který chleba z Náplavky bereš? Mám totální závislost na Opatovském od buřtařů, co nejvypečenější, s černou kůrkou ..
andulka01 šmarjá, to já ti nevim, vracely jsme se s barbucha z toho jarního koštu vína vzadu, a oni zrovna sklízeli věci do auta a už neměli cedule... my se tam zastavily už předtim, ale nechtěly jsme to tahat, tak jsme měly štěstí...
černej určitě neni, to já nerada... pani tam měla ještě špaldovej, tohle byl pecen žitno-něco, ona nám to vykládala, ale já jsem moc neposlouchala
Raz som to niekde videla stalo hrozné peniaze. Toto hned objednam.
a tady návod bez speciálního sáčku :)
RoSa rikas chleba a kost vina? Znamenam si!
moora ten košt tam neni každej tejden, ale zas bude - viz nadcházející akce... barb lákala ve Vinárně, jestli se někdo nechystá... nikoho známýho jsme tam nepotkaly...
moora bude Růžový máj, teď teda nevím úplně přesně kdy
Asi se potřebují odškodnit za těžký včerejšek a dnešek. Ale nevím kterou?
Btw: Potten a pannen má slevy.

continuity obě ![]()
Poprvé jsem vyzkoušela ty minibábovky. Příště tam musím dát míň těsta. Ale jsou hezké. Následně jsem je teda musela znehodnotit polevou, já to nemusím, ale přehlasovali mě.

RoSa A zaujalo vás tam něco? Já tam byla na podzim a nic moc mne neoslovilo, leda burčák. A ten byl tou dobou všude.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.