Pinot Noir no ty jsou! Budes matka roku
Jídlo a vaření
moora no, poprvé. Zatím jsem si před každou podobnou akcí vzpomněla ráno při odchodu a řešila to pytlem Biosaurů, které doma naštěstí pořád máme.
Teď mu musím ještě přišít na triko pavouky, hady a krysu. ![]()
Pinot Noir na halloween jako kdyz najdes
Pinot Noir Ještě jednou dík za inspiraci.

Sweet Potato já po těch formách už dlouho pokukuju, ale vzhledem k tomu, že moje maximum je poslední dobou štrůdl z koupenýho listovýho těsta nebo taštičky s marmeládou z toustovače ze stejné suroviny, asi by to byl zbytečný luxus.
Ale máš to krásný! Musí se ty formy vymazávat a vysypávat moukou?
Kokoska Musí. Ty malé jsem nevysypávala, jen mázla.
A teď jsem na webu objevila plato ještě menších malých. A každá je jiná! Fňuk, to v obchodě neměli.
Sweet Potato já ty malé nám. Zkoušela jsem do toho nějaký recept se zakysem a jak to bylo nadýchané nešlo to ven ani s vymazáním.
Tvarohová bábovka super.

Bude se do toho muset dávat méně nadýchané těsto, ty diry ani nevypadají hezky.

To vychytáš. Já udělala úplně klasické bábovkové, část kakao, část mák. První várka vypadla úplně sama. Druhou jsem tam nalila, jak to bylo, tou už jsem musela trochu lomcovat.
A tu bábovku máš výstavní!
Sweet Potato no právě, naposled vyskalaly same, tak jsem jednu formu nechala nevymazanou (mám ještě 12 o kousek větších) a nějaký zásadní rozdíl to teda nebyl, některé vylezly a některé ne. Oni se ani neprilepily, spíš potrhaly.
Bábovky máte krásné, malé i velké.
Sweet Potato taky je máš hezké.
Když si to tam lila podruhé, čekala si až forma vystydne nebo si to dávala rovnou do horký?
continuity Byla ještě hodně teplá. Nejsem zrovna trpělivá...
Sweet Potato a nevadilo to ničemu?
Už jsem o tom přemýšlela, nakonec jsem koupila další formu, ale stejně jsem dělala poloviční dávku.
continuity Nezdálo se. Obě rundy vypadají stejně.
continuity Sweet Potato máte tie bábovky krásne. Mne zo začiatku vypadla bábovka sama, teraz nejde celá von ani s pomocou, tak pečiem zas v starej forme, tá je bezproblémová. Asi skúsim kúpiť ten spec spray olej a dam ešte jednu šancu. Inak ju povesim na stenu ako dekoráciu.
Janulik03 A to tu píšeš, až když jsem je nakoupila?! ![]()
Janulik03 a to nechce vypadnout, ani když je vymazaná a vysypaná? To se mi nikdy nestalo.
Sweet Potato no. Sorry ![]()
Pinot Noir ano vymazana, vysypana. Ale dala som ju raz do umývačky, tak neviem či to nie je tým.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my