Pinot Noir moje máma jo, ale to je furt lepší jak bujón (myslím dle zdravé výživy). Ale poznám to na dálku a nemám to ráda. Pusť si někdy prostřeno a uvidíš, co všechno lidi používají.
Jídlo a vaření
Karja Tuhle umami chut přidá do vývaru i lahůdkové sušené droždí, když ho mám, 1-2 lžíce tam na to vaření přisypu.
Karja mňam. Ovsem par skvarku misto orisku na chroupani je k nezaplaceni
stes No, jenže zastav to u desatyho, že jo! Já mám velmi slabou vůli, mně to zastaví až žaludek:-D A když jsou ty škvarky doma, tak stejně mi to finálně zastaví až prázdná miska. Ale já jsem velký škvarkomilec.
Karja nezastavim, no![]()
Hlasim, ze duhovy dort byl pokoren ![]()
Nakonec to je Victoria sponge cake z Apetitu, obarveny praskovou barvou, navlhceny vanilkovym sirupem, s visnovou marmeladou a uz neslazenym kremem ze slehacky a mascarpone. Oslava je az odpoledne, takze ozdoby navrchu jeste chybi
mala si vybrala balonky a ruzovou svicku

Zuzuli ten je parádní! Syn mi kouká přes rameno a je úplně nadšený.
Pinot Noir netopýrci ![]()
continuity ta tvá tvarohová vypadá krásně, jaký má obsah?
Zuzuli wow! Ten se ti fakt povedl, je krasnej!
Zuzuli barvy vyšly krásně. To bude radosti ![]()
Zuzuli barvy jsou teda paradni
Zuzuli teda ten ti vyšel skvěle! To nesmím ukázat doma, syn miluje duhu, mohl by to po mně chtít taky ![]()
Všechno nejlepší holčičce ![]()

Abych narušila řadu těch krasnejch výtvorů, tohle měla bejt tvarohova babovka![]()
Spíš to bude cisarskej trhanec![]()
Zuzuli teda, ty jsi šikovná! ![]()
A chceme vidět i se svíčkou! ![]()
Zuzuli wow! Ten je uzasnej!
Vilemina vsadím se, že je dobra i tak. ![]()
Vilemina takovych se u nas uz snedlo! ![]()
Vilemina ale určitě dobrý!
žluťásek syn nad ním spekuloval, ale nakonec prohlásil, že čokoládový je lepší. Do listopadu času dost, navíc je klidně možné, že letos bude mít kupovaný. To ale ještě neví ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my