Janulik03 no to môže byť tým. Tieto veci by sa nemali moc odmastovat. Este by som skúsila nahrubo natrieť nejakým maslom a nechať vypiect prázdne v trúbe tak na 180C.
Jídlo a vaření
continuity no uvidim ci ten spray pomôže
Pinot Noir ano vymazana, vysypana. Ale dala som ju raz do umývačky, tak neviem či to nie je tým.
Formy Nordic Ware by sa nemali dávať do umývačky. ![]()
Biely kvet no ved teraz to už viem
Janulik03 hele zkus, co ti radila continuity : vymazat a nechat to naprázdno vypálit... radši teda něčím, co snese vyšší teplotu a nesmrdí... to je i proces s litinovým nádobím, před prvním použitím
RoSa no urcite vyskúšam, až budem mať aspoň dva dni po sebe voľno. Teraz robime okrem nedele stale, chybaju nám ľudia. Uz sa teším na buduce až tri dni voľna.
Ale teraz pečiem tortu pre vnučku, zajtra ideme gratulovať k 4 rokom. Už
, hrozne to letí.
Blbost,ale muzete sem dat nejakej osvedcenej recept na ty francouzský brambory....mě ty moje nejak nechutnaj, neco mi tam asi chybi![]()
stes Mně na mých taky dlouho něco chybělo, pak jsem zjistila, že moje máma tam přidává sádlo:-D. Sádlo dává chuť no, známá to věc:-D. Recepty si taky ráda počtu.
stes já dělám tyhle:
Pinot Noir No jo 4 lžíce sádla a kelímek smetany, to je ono:-D.
Dekuju vsem, smetanu davam, asi to neumim okorenit. Sadlo nedavam, vypada to ovsem,že to je spravny koreni, takze hned o vikendu vyzkousim s nim
stes hodně muziky udělá Podravka...
RoSa fakt? Ok
stes Mamka dává ještě lžíci dijonské hořčice.
RoSa Přesně Podravka. Sambo furt chce vývary jako od mojí mámy, kdyby ten zdravovědec věděl, kolik vegetky sežere ten její vývar....:-D. Tak už jí taky dávám, nejlepší vývar se mi povedl, když jsem zapomněla že jsem to už solila, tak jsem tam přidala bujon, načež jsem zapomněla, že tam mám bujon a přidala tu podravku....výbornej prej:-D
stes sádlo je nejlepší koření! minulý týden dovezla máma takovou tu zadělávací mísu plnou domácích škvarků, už jsem se viděla jak špatně skončím, naštětí to nějak semlela a zavařila do sklenic dřív než jsem se do toho pustila! Uf.
Karja jo, přesně, strašák glutamát.. keců kolem toho a pak sežerou všecko a eště ti to pochválej!
Ale fuj, s Podravkou. Myslela jsem, že to už nikdo nepoužívá.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my