baltik jo, o chipsech vím, proto jsem psala brambůrky, jakože ty echt hospodské opravdu z brambor
Jídlo a vaření
Makara Jo, Bohemia chips obyč solené jsou jen brambory, olej, sůl.
Ještě mě napadají arašídové křupky a nějaké ochucené tofu, třeba nakrájet na kostičky a napíchat na párátka se salátovou okurkou. (Jednou jsem to vyráběla a bylo to prima)
Mám hádanku:))))
Čo chcelo byť pôvodne toto?

slniecko Duhovy zákusek? Ozdoby na dort?
Bože jak já se těším na všechno sezónní, co přijde od chřestz přes jahody až po letní hojnost! Neodolala jsem a spáchala bruschetty ze zbytků chleba, slabě máznuto včerejším pestem z medvědího česneku, mozarella, rajčátka na rychlo na pánvi ještě se špetkou cukru, navrch dobrý balsamico a oliváč. Jedinou chybu to mělo, neměla jsem vychlazené bílé...

slniecko mochi ![]()
slniecko Něco to japonského? Vypadá to desne, ale snědla bych ti to jako nic:-D
slniecko wagashi? ![]()
marieu už! Už mám český chřest! A přesně, všechno to křehké, barevné, voňavé, křupavé ![]()
slniecko Au
A chuťově? Já ho teda nemám moc ráda, přijde mi strašně sladké, na rozdíl od mochi. Ale možná to je tím, že ho tady prodávají přelité sladkou omáčkou.
slniecko A chutově se to povedlo? já bych k hořké kávě či čaji přimhouřila ke vzhledu očku:-D
Piekla som bábovčičky v novej forme. ![]()

Biely kvet recept, chceme recept. Šly ven?
https://www.sladky-zivot.sk/mini-babovky-s-cokoladou/
Cesta bolo trošku priveľa, musela som naplniť doplna a potom mi to robilo trochu neplechu , ale vyklopiť išli veľmi dobre a to som formu len posprejovala olejom trošku. Chuťovo sú vynikajúce, také jemné šťavnaté cesto.
100g múky som nahradila mandľovou múkou, inak všetko ostatné podľa receptu.
Biely kvet ďakujem skúsim
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my