Dadoo obema vam moc dekuji!
Dadoo zavin zkusim jako prvni, diky!
Myrtila Jo vlastně jsem do toho jednoho dortu dělala jako jednu vrstvu krému pudinkový krém z pudinku příchut slaný karamel a to bylo dobrý, hodilo se to. Ale další vrstvy byly smetanovotvarohové, nevím, jestli by jen ten pudinkový krém bylo uplně ono....
Karja No, půjdu asi nejjedodušší cestou, jako je v tom receptu, marmeláda a krém ze smetany a čokolády. Já právě dorty skoro vůbec nedělám, tak si s nima moc netroufám experimentovat, jednak aby to dobře chutnalo, a pak aby to drželo pohormadě a nějak vypadalo - to poslední je pro mě nejtěžší.
Recept na coko dort zde :)

žluťásek muzu se prosim zeptat, jestli je to kafe ve výsledku cítit? Objevuje se tu ten recept po x-te, vsichni ho vždy moc chválí, ale to kafe mě odrazuje, to by u nás nikdo nejedl.
žluťásek diky moc!
žluťásek Děkuju
Někde mimo na netu jsem našla recept na ganache, tak to někdy zkusím, v červenci bychom měli doma hostit větší setkání rodiny, tak každý snadný recept na pohoštění bude dobrý ![]()
Malenge kafe se dá určitě vynechat, dej víc nějaké tekutiny.
žluťásek mohla bys mi, prosím, prozradit zdroj toho receptu?
Malenge káva tam cítit vůbec není, jen to možná stáhne trochu tu sladkost. Je příjemné akorát sladký, ale nemá kavovou příchuť vůbec.
rozarka je z knížky Je libo kousek dortu?
žluťásek děkuju, sháním dárek pro začínajícího "cukráře" ![]()
Malenge tenhle recept jsem nedělala, ale dělám jiný s kávou a ta tam není cítit vůbec. Káva podpoří chuť tě čokolády. Tak jako se dává špetka soli do sladkého. Cítit to není, ale pomůže jiné chuti
MaeGandal diky za zkušenost, špetku soli znám, tohle ne, člověk se pořad dozvídá něco nového.
Myrtila já ten dort dělala s krémem ze smetany a mascarpone a navrch ganache. Recept na ganache byl z nějakýho českýho internetu, byly tam různý konzistence na různý účely a nějaký plky k tomu. ![]()
Taky máte úplně pokaždý, když dojíte rybu, pocit, že vám v krku uvízla kostička? ![]()
Právě jsem poobědvala pečenou pražmu a teď čekám, až moje psychická kostička zmizí.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.