coralline jezis presne:D
Jídlo a vaření
coralline ne. ![]()
coralline ryby jim minimalne, ale nikdy jsem ten pocit nemela.
Dnes jsem si dělala batátové tousty s avokádem a karamelizovanými žampiony. Chilli, koriandr a loupaná konopná semínka. 
999 krásný!
žiš avokádo, dík za připomenutí, dneska je tak akorát, musim udělat guacamole!
711990 continuity Kokoska Díky za účast v minianketě. Jsem ráda, že nejsem úplně sama, i když to asi nebude běžný ![]()
Dnes je v práci letošní první grilovací obed. Včera mi můj rybar dovezl 40 krásných pstruhů, naplnila jsem jim bříška bylinkami a citronem, část ještě pálivou JD bbq omáčkou. K tomu spousta zeleniny, mladé brambůrky a chřest a salát ze srdíček. Sice trochu velkovýroba, ale tu přípravu jsem si báječně užila. Kolegyně slíbily nějaký předkrm a dezert, jsem zvědavá. Takže teď už si jen stoupnout ke grilu ![]()
coralline ne
ale dneska ti můžu v práci udělat velkou anketu![]()
andulka01 Ty pstruhy si takto předchystáš? A dáš do lednice? Hele a nepustí sliz? Já mám pravidelný přísun pstruhů, tak mě zajímá, jak to dělají ostatní. Dík.
Kan Pustili slizu dost při přepravě, při přípravě jsem otřela a dneska celkem cajk.
andulka01 Děkuji. Ten sliz mi dost vadí, jinak pstruhy máme rádi moc.
Kan Stačí otřít papírovou utěrkou. Ten sliz je známkou čerstvosti, takže za mě cajk :-)
odložím si sem fotku mé báječné pracovní kuchyně, během tří let jsme vychytali výšku, náklon, pracovní prostor... mám na dílně bezva kolegy :-)

Tofu na kari omáčke so zeleninou. 
andulka01 Super, ta ještěrka, mravenec, nebo co to je, industriální kuchyně. :D
Kan JJ, vařím na ještěrkách ![]()
milacka mnam, hned som zacala byt hladna.
Mrakoplas nasýtila som celú rodinu okrem manžela, ktorý tofu nejedáva. Stravníci sa zalizovali až po uši, podarilo sa mi, výborne ochutené.
Peču první dort v životě, takže popořadě:
Na kolik páteř krajite ten žluťásek? Mam běžnou formu z IKEA.
Ten papír má být zacvakly do formy, nevytece mi to?
Když dělám krém ze šlehačky a rozpuštěné čokolády můžu šlehat do bezvědomí nebo se to může srazit na máslo jako běžná šlehačka?
Děkuji převelice, zatím jsem ve fázi - čokoláda ve smetaně se chladí a na lince stojí dvě misy. Tím chci říct, že další dotazy očekávejte brzy ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my