711990 Jasně, takže nejlepší bude vymluvit ji celej ten nápad. Nechápu, že to nechce fialový jako vždycky:-D. Do toho tmavého těsta se mi nechce, právě aby to nebylo hnusné....udělám nějakou skopicinu nahoru.
Jídlo a vaření
Karja nedělal tu někdo dort ve tvaru kočky? tak korpus libovolný a jenom nahoru tvarohový krém na bílou a trochu obarveného na tmavou a udělat fleky stejnéjak má vaše kočka. (nebo to jenom posypat kakakem v místě fleků)
bublifuk A jo, na to jsem zapomněla! No on ten dort musí být pořádně velkej, myslela, jsem, že udělám dva velké korpusy na sebe...takže tvarove by to byl vcelku risk....Ale díky za připomenutí! Naštěstí mám kočičí svíčky!:-D
Karja a nemáte těch koček víc? že by byly dvě
Ono to nějak půjde.. těším se na výsledek.
brrr krásnej. Já jen rebarborovej a jsem ráda, že jsem ji stihla..

Karja já bych udělala ten žluťásek dort, tmavý je. Dala krém z mascarpone a hecla se a potáhla bílou hmotou. Navrch ty kočičí svíčky. Ještě by šlo použít to černé kakao na nějaký posyp přes šablonu.
Karja Já někdy dávám černý kakao do perníků, aby na nich víc vyniklo zdobení, a jako tmavý jsou dost, ale pořád je to jen hodně tmavá hnědá, aby byly fakt černý, tak nevim kolik bych tam toho musela nasypat a pochybuju, že by to pak bylo k jídlu.
Kdybys chtěla jen vyloženě zdobit, tak koneckonců potahovací hmota se dá koupit už rovnou obarvená na černo, čtvrtkilo černé potahovky stojí docela pár korun a nemusíš nic barvit doma sama, což je zrovna u té černé taky dost opruz, musíš tam toho nalejt hodně, je to pak všude a někdy to člověk stejně odhadne špatně to množství barvy a vyjde mu nějaká podivná plísňová šeď... Nevýhoda je tady zřejmá, potahovky jsou hnusný. :D Ale kýženej efekt by to asi mělo.
A co koupit fondánové kočičky na ozdobu?
Tahle je i docela tmavá, ale recept na korpus tam asi nebyl, sama jsem ji dělala jako mrkvový dort s tvarohovým krémem.
Karja no ta Myrtila kočička přizdobená bílým krémem podle vaší kočky by byla super
Taky myslím, že je to nejlepší a nejchutnější řešení.
bublifuk mne chutna, ale ne ve velkym mnozstvi a vim ze obecne ho lidi moc nemusej, ze kazdejnsi radsi da neco cerstvyho, jako tvarohovej, mascarpone, creamcheese. Ja se snazim ho pouzivaj jen zvnejsku dortu, vnitrek plnit svezejsima kremama:) ale jinak si ho nemuzu vynachvalit, je rychlej, dobre se s nim pracuje, vydrzi...mnohem lepsi nez pudinkovej.
Karja no asi jo![]()
Taky myslím, že je to nejlepší a nejchutnější řešení.
Taky myslím, jen ta velikost mě trochu děsí:-D. Chtěla jsem dělat ty dva korpusy na sebe.... Bud to risknu (dva dorty zvlášt se mi dělat nechtějí) a nebo radši koupím nějaký kočkový doplnky na ten dort a bude to hotový:-D
Karja nemáš nastavovací ráfek? Ten jde roztáhnout přes celou šířku plechu, z toho by byla kočka v nadživotní velikosti.
Evaeva Nemám:-D Ale že bych koupila větší formu, to je taky řešení:-D. Stejně ty vysoké formy furt padají ke straně.
711990
tak to vidím stejně
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my