notna Jdu se pustit do té kočky,mohla by jsi mi sem prosím dát ještě jednou ten návod nebo návod, jak ho vygooglim? Něco jsem už našla, ale nebylo to moc názorné.
Jídlo a vaření
Karja já mám uložené tohle video na instagramu, ale nevím, jestli je to ta stejná kočka?
https://www.instagram.com/reel/Circ-OlAIjc/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
žluťásek Jo! děkuji. Tu polevu má fakt sněhobílou, musim vyhrabat z čeho to je.
bublifuk 711990 Zrovna sem jdu s tím, že mikrobiologickou nezávadnost nemusím řešit, protože jsem ty minipavlovy usušila do mrtě
Udělala jsem tvarově takové jako košíčky, tak to stejně zkusím naplnit šlehačkou a ovocem, třeba to trochu navlhne a změkne.
Myslím, že to je hlavně tím, že to dno košíčků mám hodně nízké, měla jsem hodně úzké zdobítko, kterým jsem to stříkala, na příště musím koupit nějaké jiné.
Myrtila aspoň to můžeš naplnit dřív, ať to má dost času změknout. Asi to rozdrtím do poháru a místo pavlovy bude eton mess :)
bublifuk Křupalo to pěkně
ale bylo to dobré. Do poháru to určitě taky půjde, možná to taky zkusím.
notna Jdu se pustit do té kočky,mohla by jsi mi sem prosím dát ještě jednou ten návod nebo návod, jak ho vygooglim? Něco jsem už našla, ale nebylo to moc názorné.
To jsem asi nebyla já.
notna Ahaa, ale už mi napsala žluťásek;-). Tak dobrý;-)
Myrtila já jsem ty minipavlovy strčila na 100 stupňů do trouby, zapla jí na hodinu a půl a nechala je svému osudu
Po návratu za tři a půl hodiny bylo v troubě pořád ještě 45 stupňů, takže jsou asi víc než by musely být. Ale docela jsem si pochutnala, odležet se teda moc nestihly, ještě tam mám pár na ráno.
Ale jedno dítě to nechtělo vůbec a druhé si poručilo bez šlehačky, placku nechalo, ale chtělo přidat jahody![]()
Evaeva Na to pečení je strašně moc hodně různých návodů, pro nás je chystala lektorka jednoho kroužku a říkala, že je peče na 90 přes noc, nebo že zapne troubu na 150, dá je tam a nechá do vychladnutí, už jenom tyhle dva postupy jsou tak různý, že nechápu, že oba fungujou
Já jsem zapla troubu na 150, dala jsem je tam a přepla na 90, nechala 2 hodiny, vypnula a chtěla jsem je tam nechat chvíli vychladnout, jenomže jsem usnula a chladly tam další 4 hodiny ![]()
Naše dítě ani neochutnalo, on o to sladké moc nestojí. A jak celé jaro jedl kupované jahody, tak domácí teď nechce, a třešně jenom ze stromu, takže z toho neměl fakt nic.
Já peču korpus v nový obří formě, která teče!!! Nemám z toho moc radost, chce se mi spát, smrdí mi kuchyn, dort nevybíhá, určitě bude na krajích připálený, veprostřed nebude. A čekám tátu to minut, jestli jsem neusnula s puštěným sporákem nebo co to je za smrad:-D....A těch surovin, půl kila mouky, půl kila cukru....jéjejeje, to by bylo škody! A hodina spánku, taky škoda!
Ještěze tu jsi 711990 . Co udělají čerstvé české jahody, když je dám do tvarohové krému jako dovnitř dortu? Že bych je nactvrtila a prostě do toho nasazela mezi ty patra Neztratí to do zítra barvu a nebude to hnusný?
Karja Já takhle dávám do dortu čerstvé jahody do krému ze smetany a barvu to neztrácí a druhý den je to dobrý :o)
DruI Tak uvidíme, krém už mám, počkám co mi napíše zdejší dortové odbornice:-D. Já pokaždý dělám do toho jiny krém a uz vůbec nevím, co mi chutnalo nechutnalo. Ale minule jsem dávala smetanu, mascarpone a tvaroh a vyšel z toho takový míša, bylo to moc hutné. Teď jsem narazila na to, že se tohle trojkombo dává hodně do těch nahých dortu, ale chce to asi jiný korpus.
Karja já dávám hodně smetany a málo mascarpone, to je lehčí. Ale ten žlutásek dort je hodně hutný sám o sobě. Ty jahody si myslím, že budou v pohodě.
Evaeva Já to tak taky dávám, ale když to má nějak držet tvar, chce to ten krém tužší, aby se to nerozjelo a nevyteklo to.
Karja davam, do druhyho dne ok, ale pak uz musis bejt opatrna, ze to zacne pracovat a brzo to zkysne, zvlast v kombinaci s tvarohem
711990 Díky, no už jsem si to nechala projít hlavou a kašlu na to, a po tvém příspěvku zvlášť. Ono to leckdy zbyde do dalšího dne;-/
Karja ja se snazim jahodam dovnitr vyhejbat, davam radsi maliny nebo boruvky. Ty vydrzej dyl.
711990 Jj, i jsem někde četla,ze je dobré tam frknoutnrovnou mražené maliny. Ono taky ty čerstvé jsou už kolikrát nacnute nějakou plísní už z obchodu.
T jo, nechce se mi do té kompletace, sambo přijel po čtyřech dnech domu a jsem jako v pokušení navštívit místní fastfood a trochu si vorazit! Úplně vidím jak by mi ten kebab úplně pohladil a zahojil! Snad bude pršet a nebude mě to tak lákat!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my