711990 já bych se zas bala malin. (Jahod dovnitř teda taky.) Onehdá jsem dostala nějaký cupcakes s malinama navrch. Druhy den po oslavě byl uvnitř kožíšek.
Jídlo a vaření
Karja není to už druhy den, kdy myslíš na kebab? Nebo mi ten čas letí tak rychle? Určitě neváhej! ![]()
Tabea uf, no neni jistota s zadnym ovocem, to je fakt. Navic jak se to umeje, tak je to mnohem nachylnejsi ke zkazeni.
711990 ale je fakt, že mražený maliny jsem hodila do nějaký rolady a jedli jsme ji ještě druhej den.
Tabea Jojo, je to od té doby co jsme tady probíraly nejake asi nezdrave jídlo pro děti:-D. Ale zejtra je můj den.
Mám skoro ten dort, chtěla jsem dort asi s 15 porcema. Mam jich tak 30. O tom dortu jsem napsala asi dva odstavce, ale smazalo se mi to:-D
Karja chceme foto samozřejmě. Obrázek vydá za tisíc slov.
continuity Jojo, vyfotím ho samozřejmě!
Karja Já budu prudit i s těma malinama. Mražený ovoce obecně by mělo projít tepelnou úpravou. Ne vždycky to dělám, ale do dortu, kterej pravděpodobně zbyde do dalšího dne už mi to přijde riskantní.
Len Jj, dobře;-)
Snědli jsme zatím třetinu, pár lidí nedorazilo. Ale tím to neomluvam, mně se to nějak vymklo z rukou. Jedinej tác doma na který se to veslo byl vál:-D. Ten strašný ubrus je v takové zahradní chatce:-D

Karja Kočička je pěkná :o) a vál je v pohodě. Já jsem takhle zavrhla výrobu jednorožčího dortu, protože bych ho neměla na co položit.
DruI No já jsem včera byla i v obchodě, ale nic tak velkého tam nebylo. Já jsem to pekla v korpusu 30 cm a to bylo fakt moc. Ale my jsme vloni měli dort jen taktak, myslím, že na jednoho nevyzbylo.
Karja Parádní kočička
Taky jsem měla problém, na co ji umístit, nakonec jsem ji dala na obrácený tác, co používáme při grilování, trochu přesahovala na všechny strany, ale jak nebyl kolem tácu rantl, tak to nevadilo.
Karja Krásnou kočku máš! A nejdůležitější otázka - krájeli jste od hlavy nebo od nohou?![]()
Karja Kočka jako hrom!
Hned bych si kousek dala. Přeju vám hezkou oslavu.
Len Každej si řekl, co chce:-D Takže máme nohu a hlavu rozkrajenou. Sambo teda malém snědl ocas před oslavou, prej můžu tenhle odkrojek?
Tabea No já už tu usínám, ale ještě přijdou další lidi, nevím, zda se radovat nebo truchlit. Asi radovat, té kočky je hodně. Ještě jsem dělala minipizzy, jednohubky, kvůli blbymu počasí uklidila i vnitřek domu, jsem docela KO:-D.
Karja je super! Já jí snad udělám malému taky. Jestli mu ta láska ke zvířatům vydrží.
Karja juu ta je krasna!
Karja ta se povedla. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my