Pinot Noir dort je peknej, ale ze Vikimu uz jsou 4, to teda ziram. Ja ho ma porad za cerstve triletyho!
Deti neuveritelne rychle starnou!
Pinot Noir dort je peknej, ale ze Vikimu uz jsou 4, to teda ziram. Ja ho ma porad za cerstve triletyho!
Deti neuveritelne rychle starnou!
Pinot Noir Mňam, dala bych si hned. Vypadá výborně! Oslavenci vše nej.
Kokoska no jo, když on je pořád na úrovni dvouletýho ![]()
Pinot Noir ale pokroky dela, a umi zas i veci nad svuj vek, podle toho, cos psala. Preju mu vsechno nejlepsi k narozeninam a tobe hodne trpelivosti :)
Pinot Noir No ale to je dost konkurenceschopný dort! ![]()
Pinot Noir to je citronová poleva? Tu jsem nejedla roky. (A je to škoda). Celkem tě obdivuju, že s angínou pečeš.
Pinot Noir Já bych docela chtěla vědět, jaký extra dort jsi měla v plánu, protože i tenhle náhradní vypadá moc dobře a určitě bych si s chutí dala :o)
https://www.toprecepty.cz/clanky/4383-retro-okenko-jak-na-legendarni-citronovou-babetu-buchtu-z-hlinikove-misky-vyrobime-doma-snadno-a-bude-lepsi-nez-kupovana/
Evaeva no, unavilo mě to, musím říct.
Poleva a babeta jsou podle tohoto receptu, chutná nám.
Garfie no hele, asi jo, nakonec to byl první "dort", který jedl aspoň Ríša. Celý krajíc nesnědl, ale víc než jednu lžičku jo, to se ještě nestalo. ![]()
Pinot Noir máš na babetu nějaký osvědčený recept? Zkusila bych ji..
edit, promiň teď koukám, že už tu je..
DruI nic extra to být nemělo, měl to být takový, co je v rodině oblíbený, mezi dva upečené piškotové korpusy nepečená vrstva z kysaných smetan, ovoce a dětských piškotů, obvod jsem chtěla vyložit plátky rolády z téhož piškotu s nějakou výraznou marmeládou nebo náplní, už jsem to dělala, hezky to vypadá. Ale kvůli rozležení je nutné dělat to den předem a taky je to několik pečení a včera jsem ještě nebyla schopná. Upéct cokoliv bylo až dnešní dopolední rozhodnutí.
Pinot Noir marně přemýšlím, na co to babička lila. Asi na bábovku
Míchala jen citrón a cukr, možná s trochou vody, to naopak vím moc dobře, protože jsem jí vždycky pomáhala a vylizovala mísu ![]()
Evaeva dávám na bábovku běžně citronovou polevou, vždycky to byl jen cukr + citronová šťáva, ale pak jsem vyzkoušela tu z toho receptu a je podobnější tomu, co na té alobalové babetě bývalo.
Pinot Noir já už babetu neznám. Buď se to u nás nekupovalo (to je klidně možné, nepamatuju se jiné kupované buchty než koláče a koblihy) a nebo jsem moc mladá ![]()
Pinot Noir ale pokroky dela, a umi zas i veci nad svuj vek, podle toho, cos psala. Preju mu vsechno nejlepsi k narozeninam a tobe hodne trpelivosti :)
Díky. Budu znít jako věčný nespokojenec, ale já bych čtení a počítání ve čtyřech letech s radostí vyměnila za používání nočníku. ![]()
![]()
Pinot Noir koukla mi dcera přes rameno a říká: "Co je to za dort? Takovej si přeju! Můžeš mi ho udělat k narozeninám? Ale i s pejskama!"
Všechno nejlepší a ať jste brzo všichni fit!
Pinot Noir holt má jiné zájmy, no. Tyhle věci ho zdržují od těch skutečně důležitých. Proč chodit na záchod, když může v klidu použít plenu
Určitě se to časem srovná, ale myslím, že v některých věcech bude vždycky vynikat.
Mám tak 1.5 kg vypeckovanych třešní. Co s tím? Hledám nějaký spíš koláč než buchtu, nejlíp, kdyby to vydrzelo poživatelné alespoň dva-tři dny.
continuity tak to asi klasický koláč na plech s drobenkou, ale tam moc nevím jak ta trvanlivost - kvůli ovoci. Případně na styl slíváků (zabalené jako buchta) - to by mohlo vydržet líp.
Ale jeslti jsou to ty černé, tak bych z části udělala marmeládu.
continuity bublaninu? nebo tenhle recept - se na něj chystám, tak bys to mohla vyzkoušet ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.