Karja Mně se to na tobě moc líbí, jak vyvařuješ :-).
Jídlo a vaření
Karja chtěla jsem se zeptat, co teď tak vaříš k obědu pro inspiraci. Ale po tomhle příspěvku už nechci ![]()
Ad pizza/quiche Ja si nekdy delam quiche uplne bez testa Do formy vylozene pecicim papirem naskladam misto testa velke platky sunky Vysledna konzistence je samozrejme jina ale dobre to je :)
Butterchicken náhodou dobrý, nám omáčku z Billy a tu rejzi už nejak zvládnu. ![]()
continuity tak to by šlo. Akorát se obávám, že bych to jedla sama.
Vařívám většinou běžná oblíbená dětská jidla. Většinou polévku na dva dny, vývar kuřecí, hovezi, zeleninový. Krémové polévky co jí jsou batatova, dýňová, cuketová. Nebo dělám polévku z luštěninové směsi hrstka.
Hlavní chody co jsme měli, či nosím v hlavě, že teď budu dělat jsou: rajská, plněné papriky na rychlo do trouby, pečené kuře, pečené kuře s cizrnou, řízek, rizoto, halušky se zelím, tvarohové šišky s mákem (to je parádní jako, rychlý a oblíbený), karbanátek, čína, koprovka s vajíčkem, cuketovy bramborák do trouby.
Karja ty děláš ve všední den i polívky?![]()
![]()
Koprovku bych mohla zkusit, to by jim mohlo chutnat (i když...), díky za inspiraci. Jinak spolehlivě jedí kuře na paprice, pečené kuře, lososa, těstoviny i s masem a sekanou a cokoliv sladkého. Ty směsi jsou blbé, dá se to udělat se vším možným, ale pacholci to nechtějí. I když udělám vyloženě dětskou.
Evaeva s lososem muses I těstoviny s kaparami. Děti ty kapary nechají na talíři, ale ta nakyslá chuť jim k rybe vyhovuje.
continuity ty jo, kapary jsem neměla roky. A docela bych si dala.
Evaeva je to fakt dobre a taková blbost.
continuity já jim to nemůžu míchat, nemíchám jim ani rizoto
Ale sobě můžu.
Evaeva Jo, delavam polévky i na všední dny. Přijde mi, že když už vařím hlavní chod, tak ta polévka se dělá nějak přitom, nebo prostě vývar dám vařit a pak to dodělam třeba večer nebo nějak v mezicase atp. Ale já mám fakt to vaření takové relaxační, já si klidně den předem večer nakrájím zeleninu na polevku, jen protože se mi prostě chce:-D.
Evaeva Jo, a směsi většinou jí tak, že jim vyberu na talíř jen maso:-D.
Karja mne sa páči ako varíš, aj skladba mi príde taka super jedlá. Normalne človek dostane hlad, keď číta
Janulik03 Jídelníček tvoří strávníci, aby byli vsichni spokojeni!
Karja no to je jasné ![]()
Karja no jseš dobrá. Já jsem ráda, když udělám ten oběd, ideálně rychle. (dřív jsem vařila polívky o víkendu, ale muž říkal, že mu to přijde zbytečný, děti to moc nejí, tak teď už ani to)
Evaeva Víš co, mám děti dvě, s břichem bych udělala si tak těstoviny s kečupem!
Evaeva A za prázdniny vařil už jednou i muž, překvapivě to byla rýže s vajíčkem:-D. dneska ráno jsem se loučila s dětma, s tím, at s tatkou uvaří rýži (jako přílohu k tomu butterchicken) a dcera začala brečet, že nemá ráda samotnou rejži, takže asi tak!:-D.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my