Karja jo, takhle řeším večeře
K obědu taky není nic velkého, ale snažím se, ať to má nějakou rozumnou skladbu a chutná to i mně. Taky vařím na dva dny, vyjídáme mrazák a občas jíme někde "venku", ale prázdniny ještě nejsou ani v půlce.
Jídlo a vaření
Karja
nechce samotnou rýži
muž docela vaří ty večeře, ale naplánovat co musím já.
Evaeva Jo, já doufám, že pujde všechno dobře a žádné děti nebudou nemocné, to pak naši budou týden hlídat neteř a to já k nim hned na stravu přihlásím i naše holky:-D. To je hned pak znát!
Karja jo, já je budu mít týden na táboře, na to už se dost těším![]()
continuity mně se ve všední dny vaří blbě furt, asi že děti jsou vybíravý a navíc nechci trávit v kuchyni moc času. Přes víkend je aspoň jistota, že muž sní, co dostane
a ještě zabaví dopoledne děti.
Evaeva ja ted v lete delam hodne testoviny s omackou z pecenych rajcat a paprik. Jednou za cas strcim do trouby pekac plny nakrajenych rajcat, paprik s bylinkama, olivacem a cesnekem. Pak rozmixuju, naleju do formicek na led a strcim do mrazaku
zrovna vcera jsem vytahla po prichodu ze zoo par kosticek omacky, uvarila rychle spagety a dite bylo rychle spokojene
continuity No to je hodně blbý, taky to hodně zohlednuju to horko, ale my máme dobrý, že večer už se dá vyvětrat a ráno ted taky.
Zuzuli díky za tip, u nás jí jedno dítě těstoviny maximálně s cuketou, druhé jen se sýrem. Ale večeře tolik řešit nepotřebuju, sice mi přijde, že točím tři jídla dokola, ale studená večeře je taky večeře. Horší jsou ty obědy, když chci, aby to jedli, netrvalo to moc dlouho a obsahovalo to maso a ideálně i zeleninu.
Vsude je teď květák, ale všechny recepty, které se u nás z toho ji, se pečou v troubě.
Halušky se zelím miluje mladší, ale nejí je starší. Ta na rady navíc kamarádku. Těstoviny měli včera, nabízelo by se upéct kuře, ale zas jsem ráda, že dnes nemáme v byte 28C.
continuity my už dneska taky ne. Ale je fakt, že zatím to doma s teplotou jde, spí se dobře. Kuře klidně upeču, to aspoň nadšeně jedí. Vlastně hodně jídel dělám v troubě, no.
Evaeva Jo letos, jak začala ta vedra až v červenci je to ohledně teploty doma mnohem lepší. Ty domy nebyly tak nahřáté a už to vyvětráš, srpnová vedra jsou v klidu, tam už ty noci jsou takové méně kruté. Ale jako já pracuji z nového domu a tam mívám i ve vedru na sobě dlouhé kalhoty a kolikrát svetr....nevím, zda je to dobrá zpráva, že jako to pěkně izoluje, nebo je to špatná zpráva a v zimě tu budu mít asi spacák!!!!
Karja to je rozhodně dobrá zpráva, v zimě to vytopis a budeš mít teplo.
continuity No jako my jsme se tou dispozicí na světové strany docela prali, je to podle mě, takže doufám, že to bude dobrý! Zatím mi takhle lidi taky říkali, že to je právě dobře.
Karja rozhodně dobrá zpráva! A máš pravdu, srpen je lepší, jak se dřív stmívá.
Pěkně prosím o recept na zmiňovaný butterchicken. Našla jsem jich víc, tak jaký máte osvědčený?
Děkuji
2x
bublifuk já ho dělám podle receptu z Rohlíku.
Karoleena to vypadá zajímavě, taková vytuněná verze, těch co jsem našla :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my