Jen krájení a míchání

Jen krájení a míchání

andulka01 nádhera ! tatarák a carpaccio bych mohla denně :)
Dnešná ranná miska zdravia. Ovsená kaša s mandľovým mliekom (domácim, nie kupovaným 2%-tným) a ovocím.
Tohle mi chybí už teď

continuity kde prosim jste a co tam jite? (Promin, necetla jsem vsechna vlakna). Vypada to skvele.
Gatita Helsinki.
Podle názvu mezze, ale fusion libanonské, řecké a finské kuchyně. - tabouleh, grilovaný lilek s rajčaty, něco jako řecký salát, tzaziki, krevety a úplne boží losos.
Muž měl sobí polévku a jarní rolku se sobím masem.
Dnes jsme potkali Čecha, který se nás zeptal, jestli jsme tady objevili něco zajímavého, že se mu to zdá hrozně nudné město. To zcela určitě u nás doma zlidovi. ![]()
Jen v tý tržnici, kde jsme jedli, bych klidně strávila půl dne.
continuityMístní jídlo na cestách je super! A tržnice! Taky tam strašně ráda chodím, ty barvy a vůně... Užívejte, ten Čech byl oslík.
Tak ještě jednu. Vypadá to, že jen jíme, ale zbytek fotek musím nějak probrat

continuity Ty jo, já přemýšlela, co je to za rybu a on to byl lilek! Nojono, na lososa s koprem bych na sever taky jela!
co vaříte z máslové dýně ...
milacka domácí mandlové mléko, prosím o recept.
continuitymoc ti to přeju i závidím... ale víc přeju ![]()
Marielleděkuji ![]()
stáčim letošní ořechovici...
co dáváte na lehký doslazení? karamel, cukrový rozvar, med... kombinaci...?
Marielle Já se jí vyhýbám, protože se vždycky hnusně pořežu, když se ji snažím oloupat ![]()
KarjaDočítám později, ale prosím prosím, jak děláš ty tvarohové šišky s mákem? Mám mák, mám ho ráda, ale nemám troubu momentálně, źe bych dělala pečený moučníky.
Isca Najdu si recept na nějakých top receptech. Je to jedna vanička tvarohu, polohrubá mouka, cca 200g, vajíčko, troska soli. Když nedas příliš mouky a budeš mít ty šišky takové lepivejsi, budou pěkně měkké. Mně první vyšly dost tvrde. Někde dávají i prášek do pečiva, nevím proč, nedávám. A zkoušela jsem to dát i do mrazaku a pohoda, vyndas pak ohrejes na paracku a jsou jak čerstvé.
Ségra v sezóně dělala tyhle tvarohové šišky s rozdelanayma jahodama se smetanou, a to byl teda dezert, myslím, že nejlepší restaurace by ho mohla servirovat
MarielleJá z ní dělala polévku, ale jsem toho názoru, že na Hokaido prostě nemá. Už ji nekupuji. Letos mi hokaida doma moc nejdou, vloni jsme jich měli asi 18 na jedné rostlině. Na podzim tu máme farmu, kupujeme to rovnou na poli s kasičkou, tak to budou hody:-D
Aranel Já dýně napřed upeču i se slupkou a oloupu potom.
Marielle to, co z Hokkaida, polévky, pečenou s další zeleninou, přidám do omáčky na těstoviny... Ale jak se píše výš, na Hokkaido nemá ani chuťově, ani uživatelskou vstřícností, takže ji prakticky nekupuju.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.