Karja Dává, spletla jsem dva recepty dohromady, zjistila jsem to až když jsem domů dorazila se třemi čokoládami zato bez podmáslí
. Naštěstí se to u nás nezkazí.
Jídlo a vaření
Černá kočka Právě, čokoládu lepší koupit než nekoupit ![]()
Máte někdo osvědčený recept na mechový dort? Máma letos dobrovolně pustila otěže přípravy na podzimní sekci rodinných narozenin , a tak bych se chtěla vlomit s něčím trochu jiným..
Máte, prosím, někdo zkušenost s arasidovou moukou?
Arašídové máslo je má závislost a narazila jsem na info, že je i mouka, tak jsem si ji objednala a něco zkusím...
(jinak výrobky z mouky nepoužívám a nepeču, nevařím. Leda, když mají přijít děti...)
Isca dělala jsem podle téhož receptu jako Sweet Potato
Funguje bezvadně.
Sweet Potato Pinot Noir Dík děvčata ![]()
Isca potvrzuji níže zmíněný recept, peču podle něj taky a pokazdé super.
Pomoc! Dělalal jsem tu marmeládu z hroznového vína. Bez želírovacího cukru, zkouška tuhosti na studeném talířku vyšla v pohodě. Akorát ve skleničkách to neztuhlo. Co mám dělat???? Kdybych to znovu ohřála a přisypala gelfix, šlo by to? andulka01 continuity Sweet Potato
brrr na gelfixu se píše, že přidávat vždy před cukrem, tak nevím, ale jednou se mi něco takovýho stalo (s gelfixovým džemem teda) tak jsem ho vyklopila do hrnce a vařila znovu a trochu dýl a ztuhl..
brrrjá bych to klidně zkusila s grlfixem. Nebo ještě povarit, ale hrozno obsahuje malo pektinu. "Trochu" může být docela dlouho.
brrr klidně znovu vyklopit do hrnce. A klidně přidat pektin ( s trochou cukru). Nevím co obsahuje gelfix, s tím nemám zkušenost.
Ounz bublifuk continuity zkusila jsem to ještě jednou povařits dvěmi lžičkami gelfixu. Snad to teď klapne.
Nemáte někdo ověřený recept na buchtu nebo vlastně cokoliv s obstarožními banány? Několik mi jich tady s úspěchem hnědne.
brrrbanánový chlebíček nebo lívance. Ale ty se dost pripaluji, péct pomalu a zvolna.
brrr Já mám ráda ovesné placičky, je to pak takove snídaňové, svačinové pečivo
continuity A recept na ten chlebíček?
Nemat enekdo prosim ulozenej ten avokadovej salat co tady hrozne jel pred x lety? Ja jsem si ulozila screenshot, ale zaboha ho nemuzu najit, doma 3 avokada a mam na necj chut, v zalivce byla horcice asi, nejaky mandle mozna byly, spenat. Rajce. Tipuju ze 711990 mozna ma? Dekuji predem!
Google pravi, ze uz jsem se na stejnej recept ptala 2018, tak zde, kdyby mel nekdo zajem ![]()
3x avokádo, 3x jarní cibulka, koriandr, jakákoliv další zelenina (dnes jsem ho dělala, tak jsem tam dala rajče, cuketu, opečenou papriku, zbytek leďáku), na oliváči osmahnout mandle s chilli.
Zálivka: 2 lžíce dijon, 1 lžíce hrubozrné hořčice, 2 lžíce vinného octa, 6 lžic oliváče, sůl a pepř. Vše rozmixovat.
No a nejlépe nechat odležet do druhého dne.
0zero7 Ten si musím zase udělat, díky :-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my