Kokoska Ona mi docela i dala:D:D
brrr No já na řeči kašlu, já mám spíš strach abych podobné řeči taky někdy nevedla!
Tak jsme před Vánoci pekli klasický piškotový dort a na zítra dělám ten zde profláknuty. Tak pak to porovnám Pinot Noir ;-). Ale ten kolektivní jsem dělala plně s dětma a na to je to lepší, takový víc babyfriendly postup:D
barbucha já byla vůbec překvapená, že ho chce ochutnat. Vědět to, udělám mu nějaký s trochu dětskou chutí, bez cibule a tak.
Karja ten od žluťáska je s dětmi lepší než piškot, jak se to všechno smíchá a upeče.
Evaeva Jj ten piškot to bych se dvouma nedělala:Dn to jsem dělala s jednou a i tak je to těžký:D:D.
Karja já klidně, ale oni od toho utečou. Mladší teda rozbíjí vejce, ale já to pak strčím do robotu a je hotovo, no. Ale vyžívají se ve zdobení, akorát estetické to moc není ![]()
barbucha já byla vůbec překvapená, že ho chce ochutnat. Vědět to, udělám mu nějaký s trochu dětskou chutí, bez cibule a tak.
Já si naopak myslím, že co na mojí kuchyni oceňuje naše Adéla, je právě poměrně "dospělá" chuť! Druhá babička i snacha totiž vařej strašně dietně (chápu že z nutnosti, obě se zdravotním omezením), což znamená většinou bez chuti a bez zápachu... a Adéla si moje jídlo vždycky hodně pochvaluje, často mi snacha volá jen kvůli tomu (protože to potěší a zároveň povzbudí k další činnosti
).
Tak ještě včerejšek a dnešek - včera vinná klobása, měla být s lepenicí, ale salátu bylo zase jaksi moc, tak jsem se na další přílohu vyprdla. Dnes kuře s houbovým kubou, přesněji liškovým. A k večeři kapří salát a domácí housky.

Pinot Noir Nádherný! Máš nějaký zdroj na vinnou klobásu, kde kupuješ dobrou?
Pinot Noir to je krásně opečený kolo klobásy..
Karja mně nejvíc zatím chutnala z Globusu. Tak to může být jeden z tipů.
Karja díky! Kupuju od zdejšího řezníka, dělají jen několik výrobků, ale všechny jsou dobré. Už roky jsem vlastně vinnou odjinud nekoupila.
Pinot Noir No to mě nepotěšilo. Já ji mám moc ráda, ale žádný dobrý zdroj v okolí zřejmě nemám.
Karja mne teda chutna i ta z Lidlu
711990 prosim te, na kolik stupnu peces pavlovu?
Kokoska susim na 100-110
Pinot Noir To jsi ji dělala na pánvi nebo v troubě?
711990 dik
Ronna klobásu? V troubě. Ale nejdřív je na minutu ponořím do jemně vroucí vody. Pak dám na plech vymazaný sádlem a sádlem je i potřu. A podliju tou vodou, ve které se koupaly.
Pinot Noir prosím, podle jakého receptu děláš housky. Vypadají chutně :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.