viktorka_od splavu tekute vyzaduje aj moj stravnik ale ma smolu
. Raz sa odvazil sa opytat, ci si do toho moze dat kecup. Moju reakciu si viete predstavit. K lopate som mala po 4 hodinovom vareni ragu velmi blizko.
Jídlo a vaření
Mrakoplas tak pokud mam na vyber mezi tim, ze uvarim na prani nebo nebude jist nic, je ma volba jasna. ja varit nemusim, nikdo to po mne nevyzaduje
viktorka_od splavu tak sambo to zje, zas vyberavy nie je.
Uá, kterej debil vůbec neosolil kapra před obalováním? ![]()
Pinot Noir to se mi před pár lety taky stalo ![]()
Evaeva naštěstí jsem si to uvědomila, než jsem začala smažit, takže jsem trojobal umyla a začala znovu, no ale... ![]()
Pinot Noir já to poznala až při jídle ![]()
Pinot Noir ja jsem osolila, ale v pul třetí jsem zjistila, že jsem zapomněla koupit strouhanku.
continuity Pinot Noir ja sem zapomnela koupit sul
takze jsme meli takovy velice dietne osoleny rizky a navsteva teda touzila po soli hodne. Tak jsme prohrabali skrine a nasli darkovy baleni maldonsky soli, kterou si pak sypali primo na ty usmazeny rizky![]()
My jsme měli velice svatecni postní oběd v Burgerkingu a štědrovečerní večeři jsme stihli uvařit až po rozbalení dárků v 7 večer, což holky už absolutně na nějaké jídlo dlabaly. Ty měly ke štědrovečerní večeři mrkev. Neporucis větru, dešti;-). 
Karja kluci dlabali i na tu večeři v půl páté, jeden teda jedl polívku a druhý kaši. Po té večeři, rozbalení dárků a tuně cukroví (normálně si z balkónu přinesli ty krabice a jedli to z toho) se starší zeptal, co že bude dneska k večeři ![]()
Evaeva :D:D A dal si ještě něco? Holky měly právě na návštěvě (kam jsme si přijely uvařit brambory) taky cukroví a pak už chtěly jen tu mrkev:D
Karja nakonec ne, akorát přidal ještě další cukroví. Ale stala se velká věc, ochutnal salát...a pak ho vypliv
Karjavidím, že letos to měl napínavé kde kdo. ![]()
continuity já naštěstí suším staré pečivo pro slepice, takže materiálu na strouhanku mám vždycky dost ![]()
711990 sůl jako ústřední téma letošních Vánoc ![]()
Pinot Noir no já jsem to před Vánocemi všechno zlikvidovala, takže jsem sušila v troubě ty drahé pivní rohlíky ![]()
continuity Jeje. Nojono bylo to napínavé, ale musím říct, že večeře byla fakt výborná. My na nějaké ty opuletni hody a chody o vánocích nejsme, nejsme tak z domu naučení. Ale litovala jsem všechny co jsou zvyklí hostit velkou rodinu a dělat všechny ty chody a omáčky a vánočky....tak to musela být hodně velká improvizace.
A k tomu v TV tematicka pohadka Sul nad zlato ( Byl jednou jeden kral ) ![]()
Ja bych se na myti trojobalu vybodla a posolila to hotove navrch.
Kokoska to by bylo hnusný. Nijak jsem nespěchala, večeřeli jsme sami, ale stejně jsem si v duchu pěkně zanadávala. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my