Lamicka podle Václava Friče. Je to recept pro regiment, dělám poloviční dávku a vyjde mi 16 malých housek.

Lamicka podle Václava Friče. Je to recept pro regiment, dělám poloviční dávku a vyjde mi 16 malých housek.

Pinot Noir Recept vypada jednoduse. Nezkousela jsi to nahodou i s jinym olejem?
ziginka nezkoušela, vždycky s olivovým. Ale nevidím důvod, proč by to nemělo jít s jakýmkoliv jiným. Je to opravdu úplně jednoduché.
Pinot Noir díky
vyzkouším.
Pinot Noir Dekuju, taky vyzkousim.
Dostala som poziadavku na duhovu palacinkovu tortu..ehm nejake rady? Farbit radsej cesto alebo krem? A cim? Boze, ze ja sa slubim na kazdu hovadinu
.
Dneska jsem dělala kotel vývaru, s přednáškou, že to bude na tři dny, že jakože ne, že se to bude i snídat, pak jsem omylem zmáčkla boost a....není to kotel vývaru.
Budeš frajeřit - demi glace je vysoká kuchyně ![]()
Karja normalne tam nalej vodu. Zredukovala si to na tekutý bujón.
continuity Ne, mně se to vylilo z toho hrnce, třeba třetina, prostě se to úplně vyvalilo ven jak se to začalo vařit na tak vysoký výkon a bublat. ale je dobrý to vědět, děti často u linky různe zaclanějí, že fakt opatrnosti je u kotle horke vody třeba.
Karja no uf, tak to je fakt nebezpečné.
Karja joo, to se mi děje pořád ![]()
![]()
Karja a pak že je indukce bezpečná..
zlatý plyn a měděný hrnce
andulka01No ono se to vlastne v momentě vypnulo, to jsem vlastně ani nestihla já. na té indukci stačí trocha vody na desce když přeteče na ten ,,displej,, tak se vypne celá deska. Ono je spíš nebezpečné každé nebezpečné chování, jakože tohle by bylo blbý, kdyby tam moje dítě mělo hlavu a to by nemělo mít u žádného sporáku.
Dala bych si bramborový salát!
Catherinneno a co tomu bráni?
CatherinneJá taky!
Makara Ale kde ho vzít? Já třeba miluju bramborový salát od svého táty, ale dělá ho dvakrát do roka... Na Vánoce byl úplně luxusní, tak jsem mu říkala, že nám to bude takhle připravovat i běžne, ale nevypadá to:D. Ode mě by mi nechutnal, to není ono...
Já začínám zavidet ty vařící chlapy asi, takhle od druhého připravené je to prostě nejlepší;-).
Karjamoji strávníci unešeni lahodností vánočního salátu (v reálu 27.12., protože 24. jsme byli na horách a byla husa se zelím) si vyžádali přídavek na silvestra a i ten zmizel poměrně rychle. Musím se pochválit, když tak chutná (chutná i mně), chutná pokaždé i když je jiný. Ja si na dodržování receptů moc nehraju.
Dnes v práci jsem měla jidlo, které potrebuju od někoho jiného - bramborové placky s makem a povidly. Babička mi je už neudělá...
Makara já byla tenhle týden u našich a iniciovala jsem návštěvu u babičky, kde mama udělala těsto a já upekla na plotně placky. Neměla jsem je aspoň 15 let. Bylo to moje nejoblíbenější jídlo v dětství, vždycky mi je pekla druhá babička. S máslem, mákem a cukrem. ![]()

Tabea Jů, vopelky, taky nám je pekla babička na plotně, ale to už je dávno ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.