Karja trhany maso nechces? Delala jsem z krkovice, s korenim co dum dal (s uzenou paprikou a nejakym korenim na veprovou peceni), na konec trochu BBQ omacky a bylo to moc dobry.
Jídlo a vaření
Karja líčka
Kokoska Možná bych mohla, ale už to mám na silnější plátky...což by nevadilo, připlácnu k sobě:-D
viktorka_od splavu To se mi minule tak nepovedlo, že na to snad ani nemám chut na hodně dlouho:-D
Karja moravský vrabce?
měla jsem teď taky takový maso, to tlustý jsem ořezala, z libovýho udělala špízy a to prorostlý dala jen tak volně vedle - byly z toho výborný škvarky, skoro lepší než ty špízy
RoSa No vidíš to, to si dám já, já mám to zpečený tlustý tuze ráda.
RoSa Jo, tak bych to udělala i já.
Karja to jde, nepovest licka?:-O
vypecky budou nejlepsi, mnaam:-))
viktorka_od splavu No představ si že jo! Taky jsem se chvástala, jak je to super recept, easy...no tak jako. Řekla bych málo kvalitní maso to asi bylo.
Karja no tak to je jasny![]()
Já bych potřebovala poradit recept, mám takovou prorostlejsi krkovicku, to doma úplně nefrci, tak čím to schovat? Raznici, špízy? Aby se to co nejvíce vypuklo nebo rozpadlo.....
Výpečky nebo trhaný maso
viktorka_od splavu to se dá, udělat z krkovice líčka? ![]()
viktorka_od splavu já umim "líčka z kližky", ale to je hovězí-hovězí
RoSa Já na líčka teda vždycky jenom líčka, proto se to tak jmenuje. U nás to mají jen na objednání a za kilo jsem dávala kolem 400,- Dělám na víně s br. kaší.
RoSa no tak nekdo dela svickovou z veprovyho (ja ne), nekdo zas licka:-P
viktorka_od splavu ono to nemusi byt spatny, akorat je to pak uplne jiny jidlo :)
viktorka_od splavu z králíka!
viktorka_od splavu já už jedla na návštěvě svíčkovou i z kuřecího, včetně prošpikování - ale sama bych si to teda neudělala...
RoSa ja bych to ani nepozrela:-) ale toho kralika na smetane maminka kdysi delavala ( jen jsme tomu nerikali svickova)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my