RoSa no tak nekdo dela svickovou z veprovyho (ja ne), nekdo zas licka:-P
Ano! Rodinné prostředí způsobilo, ze jsem se v osmnácti naprosto ztrapnila před sympatickým mládencem, když jsem se do krve hádala, ze svíčková je přece z vepřového![]()
RoSa no tak nekdo dela svickovou z veprovyho (ja ne), nekdo zas licka:-P
Ano! Rodinné prostředí způsobilo, ze jsem se v osmnácti naprosto ztrapnila před sympatickým mládencem, když jsem se do krve hádala, ze svíčková je přece z vepřového![]()
Karja babička dělala z krůty, to teda není úplně kuře, ale chutnalo mi to. Mně teda přijde, že ta omáčka se hodí i k vepřovému klidně.
Evaeva moje mama dela taky z kruty. Ja zas se sekanou. Hovezi, pokud neni namlety, nejim...ale tu omacku z peceny mrkve a celeru mam rada.
711990 mně to se sekanou naopak nechutná. Já hovězí docela ráda, ale nejedla jsem ho roky. Teď ho zas nejí mladší, ten jí teda vlastně jen kuřecí
Svíčkovou už jsem nevařila několik let, syn jí má rád, takže tchýně jí dělá skoro pokaždé.
EvaevaPočkej, jakože si hovězí nejedla roky nebo nějaký recept jsi nejedla roky?
Karjajo hovězí sakum prdum
Tak od 12 do 17, možná ve škole jsem se občas překonala.
Evaeva moje mama dela taky z kruty. Ja zas se sekanou. Hovezi, pokud neni namlety, nejim...ale tu omacku z peceny mrkve a celeru mam rada.
vadí ti ta hovězí struktura? I třeba malý kousky ve vývaru?
Já dělala na svíčkovou králíka, ale jedla jsem to sama, protože jedno dítě nejí tu omáčku a druhý maso. ![]()
Evaeva Jo takhle jako nejedla jsem ho v minulosti, ale ne nejedla jsem ho teď. Mně to právě nedávalo smysl:-D
Evaeva aa tady cestine chybi variabilita minulych casu....az z doplnujiciho prispevku je jasne, ze sdeleni je "kdyz jsem byla mala, tak jsem ho nekolik let nejedla" a ne "uz je to nekolik let, co jsem ho naposledy jedla" ![]()
SunEclipse tak stačilo by napsat "kdysi roky nejedla"... ?
ja hovezi miluju, struktury mam rada ruzny, ale ta chut je nezamenitelna. svickova omacka bez hoveziho ji nema, tak neni svickova, jen "neco" na smetane. naopak ta licka kdyz se k nim vratim, maji tak intenzivni chut z tech ostatnich surovin, ze mi tam to hovezi nechybi. je tam imho zasadni v mase ten kolagen, co ma i veprove.
A co srnčí na svíčkovou? ![]()
Tabea jen maly detail - jak velkou svickovou ma srnka?;-)
Karja SunEclipse jo, máte pravdu, napsala jsem to nejasně
Tabea maso ve vývaru nejím vůbec žádný ![]()
viktorka_od splavu to už mi hlava nebere: jakože svíčková bez hovězího je podle tebe špatně, ale "aka kližka" z krkovice je OK?
dobře: svíčková je konkrétní kus hovězího masa, ale vžilo se to spíš pro název/chuť tý omáčky, ne? takže svíčková z jinýho kusu hovězího než ze svíčkový už neni svíčková?
Tabea jj struktura, nemam moc rada ani veprovy. Celkove maso zas tolik nemusim. Chapu, proc je nutny k chuti ty omacky, ale nejradsi si davam jen knedlik a omacku:) a kdyz je kacena se zelim, tak zas jen vypek, knedliky a zeli:D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.