continuity já si možná taky nevšimla. Ale u toho pečení s náplní se to myslím neděje, ten tlak hmoty, která se roztahuje, a vlhkost tomu scuknutí těsta podle mě brání. Ale možná je to pod mou rozlišovací schopnost, pro mě je u jídla hlavní chuť a drobné nedokonalosti beru jako znak domácí a ruční práce. ![]()
Jídlo a vaření
andulka01 vytahuju to testo o opravdu velkej kus nad formu, aby ten okraj zustal. A taky cim tenci testo, tim min se smrskne. Ale taky s tim bojuju.
Nemáte prosim recept na rebarborový koláč? Něco ne moc pracného, mám i jahody trochu případne.
Karja maškrtnica má jednoduchý jogurtový těsto..
Dort pro Viktora. Jsem zahlcená prací, na hrdinství není čas, takže žádné pokusy, ale naše osvědčená klasika, jen v jiném tvaru.

Pinot Noir ten je dokonalý!!![]()
Pinot Noir No ale to je super nápad!!
Pinot Noir Ty bláho! Doufám, že Viktor aspoň něco zkusí, ten úžasný motýl by ho mohl nalákat.
Pinot Noir ten je moc peknej ![]()
Pinot Noir ten je super! Tuším, že se na další oslavu inspiruju ![]()
Pinot Noir je nádherný, ale nedá mi to: ochutná oslavenec alespoň kousek?
Pinot Noir Super nápad, určite aj dobre chutil.
Pinot Noir takovy dort bych taky chtela dostat!
To je moc hezky a pripada mi to jako bezva nápad na zdobení pro dort pro dospělého, tam dost schází napady a tohle je hezke, milé a zároveň ne kycovite nebo moc dětské.
Děkuji všem!
Vzpomněla jsem si, že motýla z rozkrojeného kruhu pekla jedna moje teta vnoučatům, klasicky s polevou a ozdobami z krému. Tak o tvaru bylo rozhodnuto a na ozdobení jsem se inspirovala na internetu - kola ananasu by mě nenapadla. ![]()
continuity oslavenec neochutná, to vím bezpečně
. Myslím, že v jeho očích je taková hromada jedlých věcí vlastně strašně škaredá. Přímo "netuchná", jak říká. ![]()
Pinot Noir Ještě technická, co jsou tykadla, teda za zelená část? :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my