Garfie to jsou nějaké tyčinky v matcha polevě, koupila jsem to tady ve vietnamské večerce. Chtěla jsem v čokoládě, ale zrovna je neměli. Strašnej blivajs je to teda. ![]()
Ale říkám si, že díky té polevě se hned nerozleptají.

Garfie to jsou nějaké tyčinky v matcha polevě, koupila jsem to tady ve vietnamské večerce. Chtěla jsem v čokoládě, ale zrovna je neměli. Strašnej blivajs je to teda. ![]()
Ale říkám si, že díky té polevě se hned nerozleptají.

Allysa tak ten recept robím, je výborný. Len teda nemám šťastné vajcia.
Dnes bude malinový
Pinot Noir tak to je bomba. Nádhera ![]()
Pinot NoirJak "nějaké", to jsou Pocky, japonská klasika!
Něco jako u nás Vlnky nebo Bebe!
Ale teda pěkně hnusná klasika. ![]()
Allysa tak ten recept robím, je výborný. Len teda nemám šťastné vajcia.
Dnes bude malinový
Jo, pro mě funguje s libovolným kyselym ovocem ![]()
Až narazíte na sítích na zmrzlinu vyrobenou rozmixováním zmzlého ovoce, cottage a libovolné sladící hmoty, tak za mě rozhodně ano..
Ounzvidíš a já mám nějaké loňské ovoce, cottage I mixer. Takže říkáš, že je to dobré?
continuity no mně to chutnalo (reklamace nepříjímám!)
Jaky tak zhruba poměr?
continuity no já měla 140 g jahod, tak jsem vzala je a cca stejně toho cottage (den předem jsem to smolila s řeckým jogurtem a poměr byl podobnej) a lžičku čekankovýho sirupu, s tím, že to kdyžtak doladím, až ochutnám a nakonec jsem to nechala tak. Pokud chceš ovocnější, dej ovoce trochu víc, asi
Ounzdíky. uklízím kuchyň a sklep, dám si to večer za odměnu a nebude to až taková prasarna.
continuity je to fajn, dobrou chuť
Pinot Noir No to souhlasím! Ty čokoládový ještě ujdou, ale stejně je to divný! ![]()
Ounz to jsem viděla zrovna včera a podivovala se co je to za zvláštní kombinaci. Ale proč ne. Teď to chci zkusit taky :)
Já absolutně miluju mátovou z Angelata, mají ji jen v červnu. Musím na ni chodit teď obden, abych si ji užila.
žluťásek hele on je ten cottage takovej hodně neutrální, vlasně razí míň, než ten jogurt..s jahodama ( případně jahody a maliny) to bylo fajn
žluťásek a mátová říkáš dobrá? Ale já ji teda asi nestihnu ![]()
Ounz absolutní nebe. Je fakt mátová, žádnej sladkej peprmint jako ve Světozoru. S kouskama hořký čokolády.
Karja Ten drobenkový tvarohový od Kuchařky pro dceru je s rebarborou skvělý.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.