Jídlo a vaření

09. prosince 2014 15:35
Offline Myrtila
5292 příspěvků moje polička 02. července 2024 13:29

Aranel Jogurt mám taky, akorát bych toho potřebovala do té buchty utopit mnohem víc, mám tu těch tvarohů, jogurtů a cottage cheese dohromady víc než kilo aneb byli jsme nemocní a na mléčné výrobky nebyla vůbec chuť, strašně se nám tu nahromadily. 

Offline Mini
příspěvků moje polička 02. července 2024 14:14

Myrtila místo vloček klidně rovnou ovesnou mouku Jsou krásně nadýchané a měkké

Key Ingredients in Cottage Cheese Pancakes

Old-fashioned oats: Also called rolled oats, old-fashioned oats cook faster than steel-cut oats, absorb more liquid, and hold their shape relatively well during cooking.Cottage cheese: Cottage cheese has a mild, creamy flavor profile that works well here.Eggs: You’ll need 2 large eggs.

How to Make Cottage Cheese Pancakes

Blend the ingredients. Place the oats, cottage cheese, eggs, and salt in a blender and process on high speed until well-combined.Cook the pancakes. Cook the pancakes in a nonstick pan over medium heat until deep golden-brown in color and the edges are set.Serve. These pancakes are best when eaten warm. Serve immediately with maple syrup, honey, or jam.

Offline Myrtila
5292 příspěvků moje polička 02. července 2024 14:19

Mini Děkuju, ale palačinky nebo lívance bych doma jedla sama, chlapi o ně nestojí. Potřebovala bych fakt nějakou buchtu nebo koláč, kam toho utopím co nejvíc. Ty jogurty bych asi dala vykapat a do té náplně, jinak se toho v životě nezbavím. Většina je navíc už pár dnů prošlá, tak bych toho potřebovala zdělat opravdu co nejvíc najednou. Jinak tvarohové věci dělám, ale podobné, jako je ten chlebíček, cca jeden tvaroh na buchtu. To je teď málo

Offline Mini
příspěvků moje polička 02. července 2024 14:23

Myrtila chápu :)

tady je tvarohu kilo :)

Offline Myrtila
5292 příspěvků moje polička 02. července 2024 14:51

Mini No, něco takového máš ho vyzkoušený, že je dobrý?

Offline Mini
příspěvků moje polička 02. července 2024 15:00

Myrtila bohužel nemám, ale já mám všecho tvarohové/smetanové ráda, takže bych mu věřila :)

Offline Aranel
6569 příspěvků moje polička 02. července 2024 16:06

Myrtila Pak v tom drobenkovém koláči od Kuchařky pro dceru jsou dva tvarohy, ale zas tam není ten citrón!

A ještě je výbornej koláč Vysočina. Ten pudink+olej do náplně je zbytečnej :) a recept se dá o půlku zvětšit do velkýho pekáče, to už jsou pak 3 tvarohy, a dokonce jsem ten koláč mrazila a taky to dopadlo dobře.

Offline Myrtila
5292 příspěvků moje polička 02. července 2024 19:07

Mini Aranel Díky, ještě jsem koukala na nějaké ty cheescaky a něco z toho už snad vyberu. Něco, co se bude dát dělat s pomocí dítěte

Offline Mini
příspěvků moje polička 02. července 2024 20:13

Kdyby vam zbyla ricotta tak me moc chutna ricotta cheesecake od Marthy Stewart. Jen, ze ona zduraznuje nemichat, ze to ma strukturu Mne ale vic chutna ( je jemnejsi ) kdyz sleham s vejci alespon 5 minut

navrch creme fraiche s lemon curd, pokud se chcete rozsoupnout :) 

Offline 0zero7
11778 příspěvků moje polička 02. července 2024 21:40

Mini to mam radost! a neni zac! Jsem ted zacala pridavat cottage do testa na pizzu, ktery delam z kureciho (zni to strasne, ja vim) a je to dobry, jim to ted porad

Offline Mini
příspěvků moje polička 02. července 2024 23:42

0zero7 ten cottage bude nejaky uplny zazrak :))) viz 3 ingredient pancakes vyse Vlastne je chutny i sam o sobe !

Offline 0zero7
11778 příspěvků moje polička 03. července 2024 17:59

Mini no ono je to dobry nutricne, malo tuku a dost protein, chutove mam radsi tvaroh, ten teda maji tady jen jeden mekky a jen nekdy ale uzrala bych se, minule jsem do nej dala kopr a citron, mnam

Offline Mini
příspěvků moje polička 03. července 2024 22:07

0zero7 ale jestli to dobre chutna :)))))

Syrové kuřecí maso rozmixujeme dohladka, 

Offline 0zero7
11778 příspěvků moje polička 03. července 2024 22:18

Mini pockej, pockej, to je z receptu na tu pizzu? hele, je to dobry, protoze mas neutralni placku na kterou das co chces, ja to delam hodne moc tenky, a smichala jsem minule pesto a tomato omacku na pizzu, houby, cibuli, kapary, italsky tenky salam a vyborny. 

Offline 0zero7
11778 příspěvků moje polička 03. července 2024 22:26

Offline Garfie
28461 příspěvků moje polička 04. července 2024 08:01

0zero7 Pizza z kuřecího zní trochu babicoidně, sorry jako! Ale cottage je super, ten mě v Japonsku zachraňuje, tvaroh leda domácí. 

Ale dělala jsem teď japonský lilek Nasu no agebitashi a spřátelená Japonka s dcerou se mohly utlouct, pý je lepší, než dělá jejich babička, tak to mě potěšilo! 

Offline MP Marge
6837 příspěvků moje polička 04. července 2024 14:38
Reakce na Garfie:

0zero7 Pizza z kuřecího zní trochu babicoidně, sorry jako! Ale cottage je super, ten mě v Japonsku zachraňuje, tvaroh leda domácí. 

Ale dělala jsem teď japonský lilek Nasu no agebitashi a spřátelená Japonka s dcerou se mohly utlouct, pý je lepší, než dělá jejich babička, tak to mě potěšilo! 

Garfie Kdepak babicoidne

Tady je pizza s kurecim masem pomerne casta, a byva vyborna!

Offline Garfie
28461 příspěvků moje polička 04. července 2024 15:17

MP Marge Fakt? Co zo má za smysl, přidávat maso do těsta? 

Offline Pinot Noir
29808 příspěvků moje polička 04. července 2024 15:33

MP Marge to není pizza s kuřecím, ale pizza z kuřecího masa. 

Offline brrr
12309 příspěvků moje polička 04. července 2024 15:44

Garfie Já to chápu tak, že krom mletého kuřecího slepeného nějakým vajíčkem, tam nic jiného moc není