Aranel Jogurt mám taky, akorát bych toho potřebovala do té buchty utopit mnohem víc, mám tu těch tvarohů, jogurtů a cottage cheese dohromady víc než kilo
aneb byli jsme nemocní a na mléčné výrobky nebyla vůbec chuť, strašně se nám tu nahromadily.
Jídlo a vaření
Myrtila místo vloček klidně rovnou ovesnou mouku Jsou krásně nadýchané a měkké
Key Ingredients in Cottage Cheese Pancakes
Old-fashioned oats: Also called rolled oats, old-fashioned oats cook faster than steel-cut oats, absorb more liquid, and hold their shape relatively well during cooking.Cottage cheese: Cottage cheese has a mild, creamy flavor profile that works well here.Eggs: You’ll need 2 large eggs.
How to Make Cottage Cheese Pancakes
Blend the ingredients. Place the oats, cottage cheese, eggs, and salt in a blender and process on high speed until well-combined.Cook the pancakes. Cook the pancakes in a nonstick pan over medium heat until deep golden-brown in color and the edges are set.Serve. These pancakes are best when eaten warm. Serve immediately with maple syrup, honey, or jam.
Mini Děkuju, ale palačinky nebo lívance bych doma jedla sama, chlapi o ně nestojí. Potřebovala bych fakt nějakou buchtu nebo koláč, kam toho utopím co nejvíc. Ty jogurty bych asi dala vykapat a do té náplně, jinak se toho v životě nezbavím. Většina je navíc už pár dnů prošlá, tak bych toho potřebovala zdělat opravdu co nejvíc najednou. Jinak tvarohové věci dělám, ale podobné, jako je ten chlebíček, cca jeden tvaroh na buchtu. To je teď málo ![]()
Mini No, něco takového
máš ho vyzkoušený, že je dobrý?
Myrtila bohužel nemám, ale já mám všecho tvarohové/smetanové ráda, takže bych mu věřila :)
Myrtila Pak v tom drobenkovém koláči od Kuchařky pro dceru jsou dva tvarohy, ale zas tam není ten citrón!
A ještě je výbornej koláč Vysočina. Ten pudink+olej do náplně je zbytečnej :) a recept se dá o půlku zvětšit do velkýho pekáče, to už jsou pak 3 tvarohy, a dokonce jsem ten koláč mrazila a taky to dopadlo dobře.
Kdyby vam zbyla ricotta tak me moc chutna ricotta cheesecake od Marthy Stewart. Jen, ze ona zduraznuje nemichat, ze to ma strukturu Mne ale vic chutna ( je jemnejsi ) kdyz sleham s vejci alespon 5 minut
navrch creme fraiche s lemon curd, pokud se chcete rozsoupnout :)
Mini to mam radost! a neni zac! Jsem ted zacala pridavat cottage do testa na pizzu, ktery delam z kureciho (zni to strasne, ja vim) a je to dobry, jim to ted porad ![]()
0zero7 ten cottage bude nejaky uplny zazrak :))) viz 3 ingredient pancakes vyse Vlastne je chutny i sam o sobe !
Mini no ono je to dobry nutricne, malo tuku a dost protein, chutove mam radsi tvaroh, ten teda maji tady jen jeden mekky a jen nekdy ale uzrala bych se, minule jsem do nej dala kopr a citron, mnam
0zero7 ale jestli to dobre chutna :)))))
Syrové kuřecí maso rozmixujeme dohladka,
Mini pockej, pockej, to je z receptu na tu pizzu?
hele, je to dobry, protoze mas neutralni placku na kterou das co chces, ja to delam hodne moc tenky, a smichala jsem minule pesto a tomato omacku na pizzu, houby, cibuli, kapary, italsky tenky salam a vyborny.

0zero7 Pizza z kuřecího zní trochu babicoidně, sorry jako!
Ale cottage je super, ten mě v Japonsku zachraňuje, tvaroh leda domácí.
Ale dělala jsem teď japonský lilek Nasu no agebitashi a spřátelená Japonka s dcerou se mohly utlouct, pý je lepší, než dělá jejich babička, tak to mě potěšilo!
0zero7 Pizza z kuřecího zní trochu babicoidně, sorry jako!
Ale cottage je super, ten mě v Japonsku zachraňuje, tvaroh leda domácí.
Ale dělala jsem teď japonský lilek Nasu no agebitashi a spřátelená Japonka s dcerou se mohly utlouct, pý je lepší, než dělá jejich babička, tak to mě potěšilo!
Garfie Kdepak babicoidne ![]()
Tady je pizza s kurecim masem pomerne casta, a byva vyborna!
MP Marge Fakt? Co zo má za smysl, přidávat maso do těsta?
MP Marge to není pizza s kuřecím, ale pizza z kuřecího masa.
Garfie Já to chápu tak, že krom mletého kuřecího slepeného nějakým vajíčkem, tam nic jiného moc není
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my