Sweet PotatoDělala jsem podle maskrtnice. Achutnalo mi to, asi tak budu dělat všechny ovocné buchty, je to razdva;-). Drobenka se mi nějak ztratila:D
Jídlo a vaření
Sweet Potato Jj, přesně tak;-)
Dotaz zcela mimo, omlouvám se. Chtěla jsem se zeptat na Varný robot Catler TC 9010 za 15 000,- Kč. Pro velmi zaneprázdněnou Maminku (rozvoz děti do školek/ na kroužky/ i rehabilitace/logopedie + domácí cvičení/. Má to cenu? Pomůže ji to? Máte lepší/dražší tip?
Marielle Mám už dva roky o hodnědražší Thermomix (zdravím Lama_z_Lana ). Nikdy se ho asi nenaučím využívat ma 100% - tj třeba dole vařit polévku, nad ní v páře maso, brambory... Tenhle tvůj asi funguje podobně, když se s ním opravdu skamarádí, pomoc veliká.
Sweet PotatoJoo, já na něj nedám dopustit, můj milášek
konečně sem upgradovala na TM6, tak se těším na všechny nový funkce ![]()
Mariellekoukala jsem na ten catler, je to hodně podobný, ale funkce celkem osekaný, recepty taky. Můžu mluvit taky jen o zkušenosti s TM (tam je teda cena víc jak dvojnásobek, ale třeba na bazaru se i ten nový typ dá sehnat kolem 20k). Úspora času to je taky taky, ale víc v tom vidím úsporu svoji mentální kapacity. Ale mě to vaření fakt strašně nebaví. A taky tím, že se všechno děje v jednom hrnci a člověk nepotřebuje x dalších robotů, ušetří nějaký čas a energii na úklid (hrnec se dá do myčky, to předpokládám půjde i u toho catleru). Člověk u toho nemusí většinu času stát, já v průběhu vaření dojdu klidně na nákup nebo cokoliv jinýho potřebuju dělat, vím že se nic nespálí, nic nikam nepretece a tak. Když člověk dodržuje postup a gramáže, všechno se povede. Já v tom dělám fakt skoro vše, od toho víceúrovňovýho vaření po jednoduchý přílohy. Marielle
Karja Sweet Potato Pekla jsem jogurtovej s jahodama zrovna dneska! Drobenku ze skořicového cukru.
Aranel Jojo, nejhorší je, že já si ten svuj koláč i sama sežrala. Sambo a kámoš měli jeden kousek, asi z 20...dneska langoše, no dobrý no:D
Karja já už právě přestala tolik péct, zjistila jsem, že to vždycky sežeru skoro celé sama.![]()
Pinot Noir
je to mor
Sweet Potato Lama_z_Lana děkuji za reakci. O TM jsem taky uvažovala, ještě to prostuduji a uvidím.
Prosím, poraďte mi, čo pre nášho pacienta po operácii mandlí?
Kaše, pudingy, jogurty, presnidavky, to je jasné. Čo ešte? Knedla s omáčkou mi napadla. Nesmie byť nič 'ostré '.
Diky za tip na Starbucks egg bites 0zero7 ?
uz jsem je delala nekolikrat a vzdy dobry, ikdyz uz to tam hazim od oka a na pekacek, zadne muffiny :) nicmene dnes jsem pridala u tu vodni lazen a je to velky rozdil v konzistenci
letfenixa napadol mi cuketovy privarok s vajickom, lebo som ho dnes jedla :D Ale moje deti by to nezjedli, neviem ako Lukasko. Ak ma rad privarky, tak by som do toho nakrajala vajicko, kludne aj zemiak trocha rozvareny. No nieco na sposob prikrmov :)
Mrakoplas musí to mať rozmixovane, chcel paradajkovu omáčku, som mu do nej fasirku rozmixovala. Dnes bude sviečkova. Včera povedal, že už si na to mixovane aj zvykol ![]()
letfenixa myslela som to tak, ze mu to do privarku rozpucis. Dokedy musi jest mixovane? A hlavne, ze mu chuti ![]()
Mrakoplas vajíčko by nedal, potvora. Teraz vo štvrtok ideme na kontrolu a myslím, že ešte ďalší týždeň bude mixovany. Teraz mám preňho svieckovu s knedlikom. A pečiem mu bublaniny.
máte oblíbený recept na chilli con carne?
edit: tak už to mám hotový, dělala jsem to cca takhle
Sešlo se mi tu pár citronů a nějaké mléčné výrobky, nemáte prosím někdo jedoduchý recept na nějakou citronovo-tvarohovou buchtu nebo koláč? Napadl mě nějaký cheescake, ale nikdy jsem žádný nedělala, tak abych si nenaběhla nějakým zbytečně komplikovaným. Ale může to být i něco jiného.
Myrtila Citronový chlebíček (v receptu je jogurt, ale určitě tam nějak dostaneš i tvaroh)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my