Janulik03 jen jsem to myslim pekla dele a pres noc dala do lednice
Jídlo a vaření
Miničiže ako cheescake klasický. Ten robim presne tak, potrebuje čas
Dnešní skóre: 5 spotřebovaných cuket.
Ale 6 nových sklizených. K těm nepočítaným, co už v lednici byly. ![]()

Pinot Noir cuketový perník? ten jsem dělala vloni celý léto, letos nemáme cukety... ale jde udělat i z letních jablek
Pinot Noir Ty jo, chci k vám! To je něco jako pizza?
U nás se už i sambo naučil péct cuketák:D zítra ho máme k obědu.
Cuketovou polévku jsem už dělala, nenapíšeš prosím svůj polevkovy recept, moje nebyla úplně jako dokonala
A myslím vloni tu ještě koloval recept na cuketovou pomazánku, nemáte ho někdo uložený?
Myrtila myslíš ten "tatarák" od Cuketky?

RoSatohle je spíš čokoládová buchta, víc vajec, víc cukru, kousky čokolády. Ten perník už jsem taky dělala.
Karja polívku, to vůbec nevím, já si to vždycky vymyslím z toho, co mám doma. Takže vůbec nevím, jak jsem ji dělala, ani jestli to bylo dobrý ![]()
Teď asi zkusím usmažit cibuli, pak povařit s cuketou a pár brambor ve vývaru a rozmixovat asi se žervé, ať to má bílkovinu. Asi i česnek k tomu, máme teď domácí, ten je!
Pinot Noir To byla vyloženě pomazánka z cukety, tenhle tataráček to nebyl. Bohužel si nepamatuju nic víc, jenom že ji tu chválilo víc lidí, tak jsem si říkala, že bude určitě dobrá.
Pinot Noir A jo vlastně, žervé se tam dávalo! Už si to pamatuju. Jo česnek budeme mít taky, ale ještě je v zemi;-) A na tataráček jsem taky zapomněla, ten jsem dělala.
Myrtila No pomazánku si taky nevzpomínám:-/
711990 bylas rychlejsi
ta je bezvadna a myslim jeste z Pekla:-))
viktorka_od splavu jj tu jsem totiz prinesla ja![]()
711990 Myslím, že to byla ona, díky ![]()
Pinot Noir ta zapečená věc vypadá skvěle, co to je?
žluťásek taková jako že pizza. Vyšla jsem tady z toho receptu, ale 70 g parmezánu mi přišlo jako zhůvěřilost, tak jsem dala jen trochu a trochu to zahustila moukou. Vypadá to jako těsto na bramborák. Pak jsem to rozprostřela na pečící papír potřený olejem, 15-20 minut předpekla a potom obložila jako pizzu a znovu zapekla.

Cuketu je potřeba hodně vyždímat, takže se jí dá takhle spotřebovat celkem hodně. ![]()
Edit: celý recept je na Rohlíku, cuketová pizza.
Pinot Noir mňam, mám parmazánové přebytky, tohle bude super i samotné jako smaženky s nějakou salsou.
Pinot Noir to vypadá skvěle, mňam
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my