Kan ano prosím, právě jsem ho dala do ledového bylinkového čaje. A do meruňkového kompotu jsem dala, mňam.
Jídlo a vaření
Kan kde jsi tu kilovku koupila prosím?
RoSa Asi někde ve zdravé výživě, přijde mi, že to mají v různých velikostech všude.
RoSa ja mam pocit, ze jsem to videla na notinu
RoSa ruzne velikosti meli v Globusu a mensi z jich jsem kupovala na Rohliku
Kan Co to je? Nějaká yuzu marmeláda?
Garfie Jo skoro, jsou tam kousky toho citronu, ale na palačinky, nebo lívanec bych si to asi nedala, spíš do těch nápojů.
Kan už jsem to našla na notinu, dík!
RoSa V tý americký buchtě zahučí jablek hodně, je výborná a dlouho vláčná. Já mám ráda hraběnčiny řezy hodně, ale crcat se s tím bych se necrcala ![]()
Moje obľúbené raňajky. Müsli v mandľovom mlieku. Ovocie zo záhrady. Prvé kreatívne jedlo po kovide, uzdravujem sa.
Ounz Myslím, že jsi sem někdy psala, jak děláš kimči. Mohla bys to prosím napsat ještě jednou? Nemůžu to najít. Děkuju!
Tabea já to dělala easy kimchi podle maangchi, ma yt i insta, ten recept sem našla na yt, je to teda v librach a cupech, bylo to trochu přepočítávání. Ten postup je vysvětlenej dobře ale.
https://m.youtube.com/watch?v=0sX_wDCbeuU&pp=ygUUbWFhbmdjaGkgZWFzeSBraW1jaGk%3D
teď jsem teda zkoušela najít to video a skákala mi tam jedna reklama za druhou ![]()
RoSa ja rada delam tento jablecny kolac
Misto vanilkove esence davam vanilkovy cukr. Mouku v kremu jsem casem zrusila, misto toho mandle mixuju na jemno. Kolac delam normalne do kolacove formy, ne jako ona na plech. Vzdycky sklidil uspech.
Karja tak jsem varila to butter chicken. Muz misto chicken koupil omylem turkey
a ja tam pak omylem vyklopila rajcata s bazalkou. ![]()
![]()
Butter turkey v italskem stylu bylo vyborne, priste zkusim uvarit butter chicken.
já to asi taky dvakrát dělala s krutím. Podle mě lepší kruta než kuře, co není dobrý:-). Taky to někdy ted udělám.
Já si hlavně musím uklidit mrazák a tak. Já si vždycky dám něco uvařeného do mrazáku - myslím, že tam mám dvě rajské a dvakrát nějakou polévku a pak to v 9/10 případů vyhodim...dneska bude čistka:-D
Lamicka já ho dělám z krůty běžně, máme krůtí maso radši.
Ounz díky moc. To video je moc pěkný s těma zvukomalebností. Jak ta zelenina křupe a vrže. Jen mě lehce stresovaly ty malý misky a hrnec. ![]()
Tabea no jako je toho hodně do začatku! Ja to dělala myslim z půlky, nemám to nádobí dost velký :)
Tabea Ty už nevíš coby, co?:-D:-D Při tom volnu;-)
Karja vidíš do mě, jak do hubený kozy
.
Dneska máme navíc svátek, tak jsem celá nevybouřená. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my