Nemám dočteno od strany 1950, tak se omlouvám, jestli už to někde proběhlo.
Prosím o tipy na příchuť domácí zmrzliny.
Běžně dělám tvarohovou, makovou, ze zahradního ovoce, se strouhanou čokoládou, arasidovou.
Klidně i nějaké trochu divné![]()
Děkuji
Nemám dočteno od strany 1950, tak se omlouvám, jestli už to někde proběhlo.
Prosím o tipy na příchuť domácí zmrzliny.
Běžně dělám tvarohovou, makovou, ze zahradního ovoce, se strouhanou čokoládou, arasidovou.
Klidně i nějaké trochu divné![]()
Děkuji
Mha Ne že bych měla zkušenosti, ale do výčtu mi skvěle sedí povidlová. Napadá mě dále citron a slaný karamel.
Mha zázvor, meduňka, kiwi, bezinka, aperol spritz, s jedlými květy a růžovou vodou, čokoláda s mátou, matcha tea
U těch podivných bych si dala celerovou, Bloody Mary, dovedu si představit nějakou směs arabského koření nebo chai latte
já jsem si jednou v Makru ze zvědavosti koupila tři divný zmrzliny: levandulovou, olivovou a tu třetí už si nepamatuju... ta levandulová chutnala jak mejdlo
edit: jo, už jsem si vzpomněla! parmazánová! taky divná teda...
Mha A t máš nějakej zmrzlinovac nebo jak se to dělá? Jedna moje kolegyně to kdysi dělávala, ale měla právě ten zmrzlinovac tušim, nebo jako nebylo to jen tak;-)
Mha kavovou. Slehacka, 1/2 kondenzovanyho mlika, 2 lzice instantniho kafe, osladit, trochu vyslehat, zmrazit, dokonaly.
Karja na zmrzlinovač jsem rezignovala, dělám buď ovocný sorbet nebo se šlehačkou nebo se žloutky. Je tužší, ale zjistila jsem, že to nevadí. Mám na to silikonové nádobky.
Já jsem taková eko koza, tak chci vědět, co v té zmrzlině je.
Mha jsem kdysi někde četla, že zmrlinovač neni potřeba, ale aby to nebylo tuhý, tak občas vytáhnout z mrazáku a promíchat/prošlehat
Janulik03 vzdyt ty si muzes dat zmrzliny kolik chces![]()
Kaloricke tabulky v tvem pripade jen pro info,slusi ti to.
RoSa jo. Někdy si na to vzpomenu. Nejsou tam pak krystalky. ![]()
MhaDěkuju, na ty žloutky si taky matne pamatuju:D. No já se k tomu asi nedokopu, ale nápad je to hezký:D
Karja můžeš dělat nanuky, ty jsou jednoduché a nevadí, když jsou tvrdé
Počkej, až ti děti snedí dvoulitrove balení zmrzliny za 20 minut. V sebeobraně člověk udělá mnohe![]()
Cukety během naší dovolené přerostly a ještě jsem měla malé v lednici, tak zas pokračuje cuketové období. Takže jsem vyzkoušela tu cuketovou pomazánku s parmazánem, co se tu objevila, a je dobrá. Na ten veggie tataráček s čočkou od Cuketky ale nemá.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.