Evaeva no jakziva jsem to takhle nemela![]()
999 No prave!
Jdu najit neco jeste jineho.
bublifuk Kupoval muz, ale taky netusi, co to tentokrat vzal
Nejaka neznicitelna odruda.
Luna neviem, či to nie je "prasárna", ale ja v tom mam rada kešu oriešky miesto pínie...
Luna Já taky zavidim, to by byly jiné kolektivní nákupy, vědět kde ty bazalky sebral:-D
Budu mít tu multifunkční mikrovlnku (v práci). Byla bych vděčná za jakékoli rady a zkušenosti. V plánu je "vaření" na místě pro skupiny kolegů - jakože ráno tam dám naložené kuřecí nohy a na oběd hotovo, nebo rychlý slaný koláč, čerstvá pizza... Funguje to takto? Potřebuju nějaké speciální nádobí? Jak funguje to parní vaření? Máte-li nějaké osvědčené recepty/postupy, sem s nimi :-) prosím.
andulka01 fakt? a ja že aká som originálna ![]()
Prosím vás, čím že se to má plnit/promazat mechový dort, aby byl dobrej? Vím, že se to tu nějak kdysi řešilo ![]()
Já ti neporadím - mám něco podobnýho a dál než k ohřevu jsem se nedostala. Multifunkce jsou zlo ![]()
andulka01 V obdobné troubě vařím jako v každé jiné troubě podle toho, jakou funkci využívám, horkovzduch, grily, mw. Nějaké zvláštní typy nemám. Vaření v páře mám ve funkci mw, hrnec na to mám od Joseph Joseph.
Funkci odlozeneho startu nebo zapnutí na dálku nepoužívám.
Rhaenys v lete davam do vsech dortu krem z mascarpone a slehacky, pridavam trochu citronove stavy - musi se opatrne, rado se to srazi, takze se to muze nahradit citronovym aroma. A do toho sezonni ovoce stylem vrstva kremu, poklast ovocem a zase pretrit kremem. A skoro ten krem nesladim, jen malinko. Kdyby to nejedly deti, pokapala bych placky pred seskladavanim dortu rumem.
Rhaenys já jsem dělala na pláty kolečka lemon curd na střídačku s mascarpone se šlehačkou. To těsto je takový mdlý sladký, tak když vymyslíš něco ostřejšího, tak to bude fajn.
Včerejšek jsem strávila u plotny a dnes už jen kyneme. ![]()
Bábovka, housky a trhané vepřové jsou osvědčené, máslo s pečenými rajčaty jsem zkoušela poprvé. Mně chutná hodně, ostatní zůstali spíš vlažní, zdá se mi. ![]()

Pinot Noir bábovku ani maso nemusím, i když to vypadá pěkně, ale ty housky, ty máš teda vymazlený (slintající smajlík)
Pinot Noir máš to překrásný a obdivuju tvůj morál setrvat v tomhle vedru v kuchyni...a ještě to umíš lákavě vyfotit!
...recept na houtičky by nebyl?Já je peču dle nějakého náhodně nalezeného z Albert časopisu,jako jo,dobrý jsou,ale druhý den už tvrdší a není to ono...děkuji
Mám tvarohy a citróny. Tip na nějakou buchtu/koláč/dezert? Dík
brrr citronovou bábovku podle Apetitu, někde mi vložit odkaz.
Allysa Najdu, dík
Prosím to máslo s pečenými rajčaty je pouze máslo + pečená rajčata?
U nás teď jede česnekové máslo s petrželkou na zapečené tousty, tak že bych to trochu vytunila...
Mha rozpůlená cherry rajčata (půl kila) posolíš a pocukruješ a pocákáš olivovým olejem a na 120 pečeš 2,5 hodiny. Měla by být taková polosušená, nikoliv však zhnědlá. Necháš vychladnout. Pak našleháš celé máslo, zašleháš do něj rajčata a 2 - 3 strouhané stroužky česneku plus třeba nějaké bylinky, bazalku, oregano...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.