Luna No ty kráso! Mně bazalka vždycky dost živoří.
Jídlo a vaření
To vypadá schůdně, děkuji. Dostáváš z toho nějak slupečky a semínka nebo je necháš?
Mha ne, ty slupky tam právě mají být, nemá se to mixovat, ale nechat takové "hrubé".
Sweet Potato Tak ja sem dam realnou fotku. Rozdavam plne naruce sousedum, sypu vsude a stale mam jeste tohle:

Luna a je to bazalka?
Mha jo![]()
Pinot Noir prosím tě, máš představu jak dlouho to vydrží v lednici? Mám chuť to vyzkoušet ale nevím jestli na to nebudu sama. ![]()
Manuka to netuším. Já to po týdnu stále jím, ale já si obecně s dobami spotřeby hlavu nelámu a citlivější osoby by z mého přístupu šly do mdlob. Ještě je možnost část těch upečených rajčat zavařit, nebo zalít olejem a do lednice s nimi a použít jen část a jen do menšího množství másla.
Pinot Noir díky! Já takynejsem moc úzkostlivá. Asi to vyzkouším.
Pinot Noir napadlo mě to, proto že když si koupím někde u pultu sušená rajčata do krabičky, tak pak vždycky řeším jak dlouho jsou ještě dobrá. Plíseň by se špatně identifikovala. ![]()
LunaTyjo! Čím ji krmíš
?
Luna Páni! Ta je super! Letos mi všechna bazalka, kterou jsem zasadil do země, chcípla. A to se jí dřív v zemi vždycky dařilo líp než v květináči. Ale tak dobře jako tvé, teda nikdy!
My jsme v Tučepi a u terasy bazalka kvete, ale je mrňavá.

Luna fakt chcem vědět, co je to za stromovou bazalku:)
Krásně mi šla máta, ale už ty vedra taky nedala...
Jsem jedina, kdo nesnasi bazalku?
Kokoska smrdi jako zpocene podpazi:-))
já nesnáším koriandr![]()
Evaeva koriandr![]()
Evaeva ten mi nevadi viktorka_od splavu
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my