Evaeva koriandr taky nesnáším. Smrdí jak týden nošený ponožky.
Jídlo a vaření
Kokoska smrdi jako zpocene podpazi:-))
Mně zas smrdí jak zpocené podpaží římský kmín. :-D
Mrs.Robinson teda do teď jsem nevěděla proč, ale taky rimsky kmín nemůžu
.
Koriandr a bazalku můžu.
mne rimsky kmin nesmrdi, ale nemam ho rada, resp. nechutna mi
Ultimátní zlo je kopr. Tečka.
Sweet Potato jedno z nejlepších jídel na světě je kulajda ![]()
Koriandr a kopr miluju úplně maximálně. Bazalku toleruji:D.
Miluju koriandr, kopr, bazalku, římský i normální kmín... Kulajda je moje nejvíc nejoblíbenější jídlo (ale jen s čerstvým koprem, ten nakládaný nic moc)
Mermaid jo ale bez kopru
(ale jinak ho miluju, koprovka rulez!)
Kopr je naprosto v pohodě, římský kmín mi nechutná, ale přežiju to. A miluju libeček, klidně si utrnu na zahradě jen tak do pusy.
Kopr mam rada jen cerstvy nebo suseny, libecku jsme rikali zeleny magi. Ja ho mam rada, muz ho nesnasi, takze nepouzivam. On ma vubec problem s korenim, nastesti mi neasistuje pri vareni, tak tam leccos propasuju.
Ultimátní zlo je obyčejný kmín! Ten římský mi nevadí i přes ten podpažový odér - vždycky zapadne do mixu ostatních vůní v tom daném jídle. Ale např sypat obyč kmín do okurkového salátu, to je zvěrstvo
(máme v rodině)
Mrs.Robinson můj muž je ultimátním odpůrcem kmínu v bramborách. Do ostatních jídel pašuju alespoň drcený.
Mrs.Robinson kmín miluju, ale v okurkovém salátu to zvěrstvo je. To někdo dělá?!
Pinot Noir Moje tchýně. A kdyby to byla nějaká slaná varianta, ale ne, je to ten sladkokyselý klasik s tunou kmínu :-D
Já teda snesu téměř všechno, i když mám své (ne)oblíbence, třeba zrovna kmín bych s klidem vynechala, v bramborech i salátu mi teda přijde megadivný! :-) Nebo šalvěj.
Koriandr miluju, miluju!!! Mluvíme doufám o listech?
Jediný co teda fakt nemusím je estragon, ten jsem v dobré víře narvala do nějakého salátu a pak to nebyla schopná pozřít, ale nějaké menší množství taky snesu.
Mrs.Robinson kmín miluju, ale v okurkovém salátu to zvěrstvo je. To někdo dělá?!
Podepisuju a kroutím hlavou!
Kdyby měly zůstat na světě jen dvě koření, tak kmín a skořice! (Ale ani jedno do okurkovýho salátu)
Brambory varim s kminem a soli, ale kdyz chci delat kasi, tak ho nedavam. Par zrnek davam i do polevek, na pecene maso hojne. A do ryze pri vareni hrebicek, ten bych prihodila k te skorici a kminu!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my