continuity Nějakou takovou paní jsem kdysi sledovala na instragramu, že jako inspirace pro naše výletové svačiny. Ale nakonec, když dojde na lámání chleba, sbalím hrst sušených brusinek, jablko, suchý rohlík a sýrovou tyčku a jdeme
ale je fascinující prohlížet si ty obrázky, jak si s tím někdo vyhraje ![]()
Jídlo a vaření
Na výlety jsem došla k závěru,že než se dělat s rohlíky, je jednodušší vzít kus pečiva, uvařit pár vajec natvrdo, kus sýra, okurku, salám, nějaké ovoce, sušenky a každý si vezme, na co má zrovna chuť a neřeším večer napůl rozmatlané rohlíky.
Svačiny děti teď odmítají, starší si občas vezme nějaké ovoce nebo buchtu, když tady je, chvíli jsem dělala toasty (teda vstával kvůli tomu muž), pak ovocné kapsičky pro mimina, ale teď už to neresim. Hrozná mater.
continuity Tak to nám by ty obložené rohlíky a bohaté svačiny na výletě i chutnaly, ale nejsou lidi, co by to připravili, no
ovocné kapsičky jsou taky super, ty synovi chutnají doteď.
Myrtila jasi pamatuji, že jsem ty ovocné přesnídávky jako téměř pubertální dítě milovala, ale samozřejmě to bylo příliš drahé, abychom si mohli dovolit nějak často. Takže jsem je dětem kupovala bez řečí.
continuity to ještě není nic proti tomu, co mi pouští IG
Tam mají celé šuplíky vykrajovátek, krabiček, krájítek a napichovátek.
Myrtila kapsičky občas nosí ještě moje 15 ségra ![]()
Evaeva tam já nemám ani účet. Především tahle paní mi prijde, že to fakt dělá pro sebe a pro děti a ne kvůli lajkum.
continuity já fakt nevím, proč to ty lidi dělají. Asi je to i baví, pochybuju, že by to někdo dělal, když ho to nebaví. Určitě by neměl plné skříně propriet. Syn chce rohlík nebo něco se sýrem a jabko ![]()
marieu Moje babička vlastně taky, ale jen ty rajčata a papriky v adekvátním poměru. Cibule, vejce a uzenina se koupila v zimě čerstvá.
continuity Evaeva Taky si pamatuju, že mi přesnídávky jako puberťačce chutnaly
Zato teď když jsem ji naposledy dostala v porodnici, nemohla jsem to sníst, jak to bylo sladký! Byla to nějaká doslazená, ale pamatuju se, že to byly i tehdy, nesladká byla jenom jedna, myslím jahodová, a špatně se sháněla.
dnes jsou zas populární Smoothie. Ono je to dost rychlý zdroj energie a výživově to není u těch dětí, co spalují pomalu za dva dospělé zas takový průser.
Myrtila já mám přesnídávky docela ráda do teď, neslazené teda. Normálně si je nekupuju, ale do porodnice jsem si pokaždé brala pár kapsiček, je to praktické jídlo, a teď při angíně jsem na to dostala chuť, když jsem to chystala synovi.
Aranel to ano, samozřejmě.
continuity pane jo! Tak to je vyšší dívčí! Děkuji, budu se kochat :).
Evaeva My to kupujeme hodně, hlavně na tůry. Akorát se nikde nemůžu dopatrat toho slazení a vyrábějí to poláci, tak kdo ví.

Kan tady máš velkými písmeny bez přidaného cukru. Ale samozřejmě to obsahuje spoustu sacharidů z toho ovoce.
Evaeva Jo tak si umím taky přečíst, ale jak píšu, poláci.
Kan jo tak. No já jsem důvěřivá, tak tomu věřím ![]()
Kdyz jsem nekdy zjara delala svaciny trem vnoucatum od manzela, kazdy chtel neco jineho. Teda skoro stejne veci, jen jinak slozene. Suchy rohlik a sunku vedle, jabko na ctvrtky. Promazany rohlik se sunkou, papriku, jabko okrajet a nakrajet na kousky. Rohlik s maslem a salatovkou vevnitr, vedle platek syra, jabko vubec. A vsichni frflali, ze nemam ledovy salat, coz jsem jediny ze vsemozne zeleniny nemela, my to nemame radi. No to bych tak chtela kazde rano!
Evaeva A to děláš špatně, protože po kovidu ty kapsičky testoval Jan Tuna a Adost, byl o tom i pořad na ČR dva, no Relax nejhorší, moc pesticidů a cukru víc jak uváděl výrobce. Pšonci prostě. Nejlepší byl Hipp a Sunarek pro děti, ale věřím ve vývoj. :D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my