Bývalý slovenský minister se vykašlal na politiku a začal vařit a jak je to ekonom je takový... důsledný.

Bývalý slovenský minister se vykašlal na politiku a začal vařit a jak je to ekonom je takový... důsledný.

černými bezinkami jsem jako dítě přiotrávila,spolu se ségrou, bratrancem a sestřenici. Už je nikdy v životě nechci videt. sbírali jsme plody babičce na nějaké víno nebo co a tu nenapadlo, že nám to bude chutnat. Když jsem se po hodině na žebříku zeptali, kolik toho můžeme snít, odpověděla, že 2-3 bobulky a my už měli všichni v sobě 2-3 střapce . Ušetřen zůstal jen nejmladší, tehdy asi čtyřletý, který nám nosil lavory od jedné postele k druhé.
A bylo mi fakt blbě, neblila jsem nakonec ani neměla příjem, jen se mi strašně chtělo spát a bála jsem se usnout.
Mini Bezinkouvou marmeládu taky neznám, ale někde jsem měla recept na bezinkovo-kávový likér. :D
Mini Ta ta marmeláda by mě zajímala moc! Já ji znám, ale jen z květů. Škoda, že nejsem v Čechách, snad na ni do prázdnin nezapomenu a zkusím si ji koupit.
Ale bezinkový likér (asi takový na pomezí toho vína) vyráběla babička od kamarádky a toho jsme teda kolem maturity u nich na chatě vypily dost! ![]()
continuity to bylo psi vino, moc dobry a trochu jedovaty, meli jsme na chalupe![]()
continuity jak je videt, ma pan ministr spoustu casu. U nas politici nevarej, u nas si priberou tri dalsi funkce a vsechno stihnou.
Edit - nevsimla jsem si, ze byvaly ministr! No tak ten uz muze ![]()
viktorka_od splavuNene, zcela jistě to byl bez. Dělalo se z toho víno nebo co. Sbírali jsme ty souplodí, nevím přesně jak se to jmenuje, vidím to jako dnes ![]()
continuity ke me se to nastesti vzdy dostalo az ze sklenicky :)
likery/vino babicka nedelala To jsem vubec neznala
Garfie klidne ti to koupim a poslu Nebo rekni rodine, pokud ti to ovsem sami do prazdnin nesni :)
Kan ten likér dělala babička. ![]()
Mini Dík, mně přijede v listopadu kamarádka, tak ji pověřím! :-)
Pinot Noir Evaeva sestry
bez je hnus, koriandr ještě větší ![]()
mleko taky nepiju, proč jako? Jednou za hooodne dlouhou dobu si dam kakao, ale to už musí být.
Malenge hustý! Tak to už jsem tři s tím kombem bez - koriandr ![]()
Malenge jo, kakao mě někdy zláká, ale fakt jednou za několik let.
Pinot Noir Evaeva Malenge a müsli jíte? A s čím?
Mně treba přijde divný ovesný mlíko. S vločkama. Suchej oves s mokrým ovsem. Zatím jsem teda nezkoušela. ![]()
Tabea ja mlieko tiez nerada, vlocky si davam s acidkom alebo kefirom.
Tabea müsli nejím, snídám slaná jídla, pečivo s něčím.
Tabea mně mlíko nevadí, to mají jen holky
Ale musli snídám s jogurtem napůl se skyrem
Tabea suchej oves s mokrym ovsem ![]()
musli nejim, nikdy me to nenapadlo, jestli myslis takové ty ruzne namichane krabice, co se prodávají, snidam ale casto klasické vločky (neochucene) v bílém jogurtu, třeba s bananem.
Ty jo, přemýšlím, jestli jsem někdy v životě vůbec jedla musli...
Asi ne, ale kdyby jo, asi bych si ho dala do jogurtu. S mlíkem ho snídají děti, ale mně to přijde divný. :-)
Kdysi jsem milovala Pohár života od Dr. Popova, pak zmizel z pultů a já na něj úplně zapomněla, ale teď v létě jsem ho někde potkala, hned z nostalgie koupila, chutná mi pořád, tak si teď v Japonsku vyrábím vlastní a normálně se už večer těším na snídani! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.