Pinot Noir To je moc hezký!
Jídlo a vaření
Ale každá byla jiná, ty mustry si nenechávají, protože vždycky říkají, že tohle bylo naposledy!
Optimisti ![]()
S dcerou jsme vyrabely chaloupky na vanocni trhy. Slepovani nestejne velkych kusu, ktere se pri peceni ruzne zdeformovaly, bylo pekelne, zdobeni uz radost :) letos hodlam zakoupit hotove chaloupky z Ikey
mnum Taky je máte krásný!
Ještě pár příspěvků a vyhrabu tu naši! A to je opravdu chaloupka jak pro Babu Jagu ![]()
Když chaloupka neudrží tvar, stačí přidat dinosaura přece ![]()
Jitka77 No ale to je nápad! ![]()
mnum ty se vám ale moc povedly! Urcite šly na trhu na dračku.
Evaeva ty ikea komponenty k chaloupce jsou rovne, to se mi pri peceni doma nepovedlo. Proste se to pri peceni zkroutilo, vyboulilo a nabehlo. Musela jsem to hodne retusovat spoustou polevy. Ale to uz je fakt davno. Mam doma roky i vykrajovatko na mini chaloupky a zatim jsem ho nepouzila ![]()
Ale treba letos, jsem v te ikea koupila i lepidlo na zdobeni, tak kdyz nam to po velke zbyde, zkusime i ty male doma.

mnum Ale ty jsou opravdu roztomilé! ![]()
Evaeva Mně se při hledání referencí moc líbili tyhle malé na hrneček, právě, že by každý dostal svoji, ale říkala jsem si, že se slepováním malých kousků to bude větší crcání než s velkýma. Mám takový dojem, že ten větší kus ty nepřesnosti vzniklé pečením víc odpustí :o)
DruI ne, tyhle už jsou moc malé, to by byla piplačka. Já myslela tak 12x8cm. To, že budou potřeba tři, mi bylo jasné, ale nějak mně napadlo, že nemusí být velké ![]()
Pinot Noir
Evaeva Zdejší brainstorming je skvělá věc ;o) Budete mít krásnou perníkovou vesničku!
DruI ty na hrnek jsem se snazila pred par lety udelat a byl to uplny propadak, neslepila jsem ani jednu :)
Na hrnek jsou hezčí jen jakoby štítové stěny a odpadá slepování ![]()
![]()
Dělala jsem podle Cuketky jsou skvělé. Dobře jste drželi.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje