Přiznání: ten koláč nemám ráda, vždycky mě napadne, že někdo byl línej dělat štrúdl
Tak v mém případě je to pravda
K listovému těstu se dokopu tak jednou ročně a tažený jsem se ještě nenaučila.
Přiznání: ten koláč nemám ráda, vždycky mě napadne, že někdo byl línej dělat štrúdl
Tak v mém případě je to pravda
K listovému těstu se dokopu tak jednou ročně a tažený jsem se ještě nenaučila.
Aranel Linecký koláč miluju a naopak mi přijde, že je to strašně pracný
to těsto, vyválet, dát hezky do formy, aby to mělo hezké okraje, pak strouhat jablka na náplň, ozdobit ho těstem nahoře na náplni... a pak je to během chviličky pryč
tažený štrůdl teda neumím, ale co si pamatuju od babičky, tak na tu práci s tím toho byly vždycky aspoň ty tři nohavice, to chvilku vydrželo
continuity Ja je budu o vikendu taky péct, doufala jsem, ze se jim letos vyhnu, ale deti se uz ptaly, jestli muzeme upéct svatomartinské rohlíčky. Tak drzim palce :-).
Myrtila já miluju linecký koláč s marmeládou, ale ten s jablky mi přijde takový nijaký. Těsto na štrůdl kupuju, takže tady je jasný poměr cena výkon, co se týče moučníků s jablky ![]()
Vari rohlíčky přeskakujeme, my o víkendu půjdeme nejspíš rovnou na perníčky ![]()
Evaeva Na perníčky se uz ptali taky :D.
Vari kluci ne, ale my děláme ty měknoucí, většinou právě takhle 17.11., když je volno.
Vari děkuji. to pečení s dětma je nejvíc. ![]()
Evaeva Já jsem před týdnem neprozřetelně koupila jedno nové vykrajovátko a od té doby se syn pořád ptá, kdy už budeme péct ty perníčky (díky za připomenutí, jdu najít recept a zkontrolovat jestli máme všechny ingredience)
Ale já sama teda spíš pokukovala po těch martinských rohlíčcích, to jsem nikdy nepekla a chtěla bych to zkusit :o)
DruI u nás byla poptávka na chaloupku. Úplně nevím, jestli se mi do toho chce![]()
Evaeva U nás taky, říkala jsem si, že bych se měla hecnout, když jsem ten architekt ;o)
DruI jako mně to taky láká
Ale nelákají mně děti, které se vztekají, že jim to nedrží
continuity já myslím, že si to jednou zkusí a příští rok už chtít nebudou.
Evaeva vy architektky k tomu třeba vymyslíte nějakou podpůrnou konstrukci. Ono to fakt vůbec nedrží než to ztuhne a to prostě trvá. Ani pak to není kdovijak odolná věc, ale minimálně to udrží samo sebě. ![]()
Evaeva Musíš je seznámit s dekonstruktivistickou architekturou a pak jim tvrdit, že ten zhroucený vzhled je záměr a nikoli chyba ;o)
continuity Já doufám, že jestli se jim to bude líbit, tak si to už příští rok ošéfujou děti sami ;o) Ale popravdě mě na tom nejvíc štve, že to pak nebudou chtít sníst a co já pak s takovou chaloupkou?
DruI to ti řeknu přesně: vyhodis, stejně se nato půl Vánoc bude nejdriv prášit.
Klukům pekla chaloupky moje máma několikrát a vždycky se snědly do posledního drobku během jednoho týdne.
continuity No v tom případě se člověk nemusí žinýrovat s těma podpůrnýma konstrukcema ;o)
continuity ty drahy povidla z rohliku sou uplne dokonaly!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.