DruI Můžeš nám to sem dát v cadu, předám manželovi a příští chaloupku budem taky vykrajovat ![]()
letos zrovna on koupil tu předpečenou, teď mám akorát v košíku na jednom eshopu královskou glazuru a nějaké sypání, děti to dostanou od Mikuláše.
DruI Můžeš nám to sem dát v cadu, předám manželovi a příští chaloupku budem taky vykrajovat ![]()
letos zrovna on koupil tu předpečenou, teď mám akorát v košíku na jednom eshopu královskou glazuru a nějaké sypání, děti to dostanou od Mikuláše.
DruI víš, že já bych to asi rýsovala v ruce. Jako cad je super, rychlý, chyby smažeš... Ale člověk si občas rád zarýsuje a tohle se docela nabízí. Asi nějaká forma postižení ![]()
Evaeva ja nejsem architekt, takze bych si to nakreslila na ctvereckovany papir, aby ty "cepy a dlaby" souhlasily a byly tam, kde by mely byt, aby to do sebe zapadlo. A pak bych se po upeceni vztekla, ze to absolutne nepasuje, protoze kazdy kousek se rozpekl jinak, je jinak tlusty, steny nejsou stejne siroke a vysoke... no vidim to zive a v barvach! ![]()
DruImůžeš to pak prodávat jako střih na šaty. Člověk si to doma vytiskne a obrizne do těsta a nemusí skladovat formy.
Kokoska ne, na zářezy určitě kašlu, přesně, jak si to popsala, by to dopadlo
Myrtila Jestli se šablona osvědčí, tak se samozřejmě podělím.
Evaeva Tak v cadu se zase líp mění velikost.
continuity Přesně tenhle obřezávací postup mám v plánu.
A teď fakt budu muset tu chaloupku upéct, když jsem vám to tady slíbila ![]()
DruI no jasně, cad je po všech stránkách lepší. Ale chápeš to, ruční práce, větší zapojení mozku... Pro pracovní věci by mně to samozřejmě ani nenapadlo ![]()
Drul počítáš s tím, že to těsto během upečení různě nakyne a jinak pokroutí? nebo budeš vyřezávat až z upečenýho?
moora mám to navržené jen s jedním zubem na hranu, tak doufám, že se to v rámci tolerance snese. No a když ne, tak to celé zaliju polevou a bude to perníková chaloupka pod lavinou :)
Ja jsem zbabele koupila vcera hotovou pernikovou chaloupku ke slepeni v ikee ![]()
Zuzuli já se kloním k názoru, že pečení je ta jednodušší část
Tak dej vědět, jak to šlo. (I když oni to budou mít rovné, to je jasný, ne jak doma)
Pro inspiraci dávám tu máminu chaloupku, projektoval táta, zedničila máma. Uvnitř byla i ježibaba.

Pinot Noir tak tá je nádherná
Pinot Noir Tak ta je moc pěkná
Tu by mi bylo líto sníst!
krása
mně je jen líto, že moje chaloupky vznikly v době bez foťáku v každé kapse.
Třeba pro vnoučata.
Pinot Noir no ale ta je!
Pinot Noir Ta je krásná!
Pinot Noir Ta je krásná!
Pinot Noir Tedy tvoje rodina nasadila vysokou laťku.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.