Pinot Noir A nebylo to klukům líto sníst? Já totiž úplně jasně vidím jak naše děti nebudou chtít chaloupku poškodit.
Jídlo a vaření
Jinak chaloupku jsem udelala na prani taky. Samozrejme se to zkrivilo vsechno, nenapadlo me ze to bude takovej vopruz, ale pres noc v pohode uschla a pak jsme ji sezrali:)

DruI u nás to bylo líto sníst moji mámě ![]()
711990 Na tom bidýlku ve štítě měl ještě sedět papoušek! Jinak chaloupka pěkná :o)
DruIbidylko sem vytahla, skoda![]()
DruI mladší je takový dekonstruktuvista, starší vůbec. Ale nevím, co je horší, protože stavět ty vzdušné zámky, kolem toho je tolik mrzení ![]()
Tak to tak čtu, tak budou stromečky, to jsou jen slepené hvězdičky na sobě ![]()
Náš perník se hned jíst nedá, mladší by to stejně stopro chtěl schovat na vždycky.
Ty chaloupky jsem kolikrát viděla předpečený, jen se to musí slepit a odekorovat.
Tabeato pečení je z toho ta nejjednodussi část.![]()
continuity Já si ještě pohrávám s myšlenkou, že bychom upekli malé "cihly" a že by si to děti slepovali jako klasickou zděnou stěnu, akorát by u toho tak dlouho asi nevydržely ;o)
Nebo si vymyslím nějaké výkusy, aby do sebe díly zapadaly a nebylo to tak závislé jenom na té lepicí polevě.
continuity aha, nám tu chaloupku jednou dala tchýně, když byly děti malý a na žádný problémy se slepováním se nepamatuju.
DruI no ty zvládneš ty vykusy, já jsem obyčejný ajtak, byla jsem ráda, že jsem měla pravidelnou krabici. ![]()
DruI čep a dlab? ![]()
continuity MohučankaTakovejch věcí bych měla dělat a já si asi půjdu vyprojektovat šablonku na perníkovou chaloupku ![]()
DruI šablonu s výkusy má myslím Tescoma. Někde jsem to viděla.
Evaeva Já věřím, že to existuje, ale nikde jsem to nenašla, tak si to holt nakreslím sama, od čeho mám autocad ;o)
continuity MohučankaTakovejch věcí bych měla dělat a já si asi půjdu vyprojektovat šablonku na perníkovou chaloupku
chceme vidět výsledek od profesionálů!
Malenge Jó srandičky, ale mě chytil hyperfokus a už to mám konstrukčně rozvržené! Až budeme mít finální produkt hotový, tak já vám sem postnu obrázek, ať se taky zasmějete ![]()
DruI no to rozhodne! Uz se tesim.
DruI hezký!![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje