Dadoo nedělala, ale určitě vyzkouším. Vrátili jsme se z dovolené, tak ještě nemůžu nějak najet normální "domácí" režim, zatím jsem se dopracovala jen ke studené kuchyni. ![]()
Jídlo a vaření
barbucha krásná barva ![]()
Milostpán přitáh žlutý i červený, tak jsem to smíchala a barva fakt pěkná.
Nejlepší ale bylo, když tady ten úlovek vysypal, tak jsme zjistili že nemáme sklenice - my je přes rok neschraňujeme
tak jsme hledali po všech koutech a máme tu všehochuť i vizuální ![]()
barbucha eštěže se to nedává do flašek od vína - to bys musela vyprazdňovat zásoby! ![]()
Hele to jsem řešila, když jsem dělala ten bezinkovej sirup
Milostpán mi nutil další a další skleničku ![]()
Tak jsem se téměř nahlas pochválila kolik práce najednou udělám....až jsem z toho zapomněla vypnout maso na rajskou a je totálně měkké...dá se to ještě nějak zachránit? podávat to jako trhané maso v rajské..achjo! Ta rajská je tak nevděčné jídlo, pokaždé mi vyjde jinak:D
Karja trhane maso v rajske bych si dala hned!![]()
Karja Čím měkčí, tím lepčí!
Karja maso nemuze byt moc mekke, zvlast hovezi v omacce, ne? Vubec nevidim ten problem
Karja já vůbec nejsem milovník masa a rajskou radši bez něj, ale když už mi to někde nabídnou a "musim" to sníst, tak hodně měkké maso, klidně rozpadající se, je nejlepší!
Karja mňam, můžete to jíst lžící z hlubokého talíře ![]()
baltik souhlas.
Pinot Noir ty to máš vždycky tak krásně úhledně naservírovaný-nafocený...vypadá to velmi epesně!
Neprozřetelně jsem pozvala na nedělní oběd ty naše hladový krky. Snacha dělala nejdřív vofuky, ale když jsme se bavily co vařit tak jsem se zmínila že původně jsme my měli chuť na plněný papriky... "Přijdem určitě, já ty tvoje miluju!" zněla okamžitá odpověď. A pak jsem chtěla ještě mrkvový krém - výrok následovalo už jen radostné kvičení. Ovšem co harantům? No, ti si přejou - překvapivě - řízky. Pan otec se prý obětuje a dá si obojí.
Milostpán, slyše náš hovor, posmutněl a šel si, místo deky po ranním venčení, chystat rvhp tašku.
Hlavní truchlivý příběh ale tkví v tom, že řečený krky jsou zvyklý obědvat úderem dvanácté, pročež si já budu nařizovat v neděli budík tak na šestou ![]()
barbucha my jsme meli plneny papriky dneska, miluju je!
28! To by se mi hodilo, ale tak velikej pekáč (ani troubu) nemám!
Pinot Noir ježiš, tohle se mi taky občas stane. Hlavně, že když kupuju 20ks brambor, tak hned, ať zkontroluju množství, ale 6 vaniček broskví, to jim divný nepřijde ![]()
Pinot Noir šmarjá! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.